Camping Le Belvédère in Neuveglise is een natuurcamping in de Cantal tussen het Parc des Volcans d’Auvergne en Aubrac in de Auvergne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 53
Kampeerterrein: 3,5 ha
Hoogte: 700 m

Camping Le Belvédère

Camping Le Belvédère in Neuveglise is een natuurcamping in de Cantal tussen het Parc des Volcans d’Auvergne en Aubrac in de Auvergne. Leuke camping met veel activiteiten voor jong en oud. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en afgebakend voor voldoende privacy. Comfortplekken beschikken over een wateraansluiting en een individuele barbecue. Het kampeerterrein is begroeid met gras en vanaf de meeste plaatsen heeft u een prachtig uitzicht over de vallei. Naast traditioneel kamperen op de groene plekken kunt u ook in een tent overnachten, een mobilhome of een chalet. Bij de snackbar kunt u afhaalmaaltijden kopen, een drankje drinken en ijsjes eten. Verder is er een campingwinkel met broodservice aanwezig op de camping. In de zomermaanden juli en augustus organiseert camping le Belvédère tal van dagelijkse activiteiten. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er een Kids Club. Er zijn excursies paintballen, kajakken en kanoën te boeken. Ook in de avond wordt u vermaakt: dansavonden, disco, karaoke en concerten. Verder vindt u op de camping een jeu de boulesbaan, tafeltennis, een volleybalveld en een basketbalveld. In de recreatieruimte staat een biljarttafel, tafelvoetbal en bij de bar is er gratis WiFi.

Natuur kamperen in de Auvergne

Ook in de buurt van camping Le Belvédère heeft u zich geen moment te vervelen. In de omgeving zijn er mooie boerderijen, dierenparken en een bizonpark. Bewonder de wolfen in Gévaudan en geniet van de vele festivals. De Gorges de la Truyère liggen op 1 kilometer afstand. Er is een ecomuseum in Margeride, een archeologische site in Javol en ook Puy Marie is een bezoekje waard tijdens uw vakantie in de Auvergne.

We hebben een aantal opties voor Flower Camping Le Belvédère voor je op een rijtje gezet:

Flower Camping Le Belvédère

Frankrijk Auvergne Cantal Neuveglise

Lanau, 15260 Neuvéglise

+33 (0)4 71 23 50 50
Engels, Frans, Spaans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.