Camping Le Bosquet in Domme is een gastvrije camping in de Dordogne op 400 meter van de rivier en 7 kilometer van Sarlat in de Aquitaine.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 36
Huuraccommodaties: 21
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 80 m

Camping Le Bosquet

Camping Le Bosquet in Domme is een gastvrije camping in de Dordogne op 400 meter van de rivier en 7 kilometer van Sarlat in de Aquitaine. Gezellige en actieve camping met animatie en activiteiten voor het hele gezin. De kampeerplaatsen zijn ruim, liggen in de schaduw en zijn afgebakend. U wordt warm welkom geheten op dit bloemrijke kampeerterrein. De sanitairruimte is toegankelijk voor mindervaliden en er is een aparte ruimte voor jonge kinderen. Daarnaast kunt u ook kamperen in een van de stacaravans op de camping. Boodschappen haalt u in de campingwinkel en er zijn verschillende maaltijden af te halen zoals pizza, friet en quiche.

U zult zich geen moment hoeven te vervelen op camping Le Bosquet. Zwemmen in het verwarmde zwembad met aquagymlessen in de zomer. Voor kinderen is er een speeltuin, een trampoline en tafelvoetbal. In de maanden juli en augustus is er volop animatie op de camping. Van jeu de boulesconcoursen tot uitstapjes per kano op de rivier. Ook voor kinderen worden leuke activiteiten georganiseerd. Sporten kan op het badmintonterrein en wie graag wilt leren boogschieten zit hier op de juiste plek.

Wandelen in de Dordogne vanaf Camping Le Bosquet

Camping Le Bosquet ligt in het stadje Domme waar u een prachtige bastide kunt bewonderen. Maak lange wandelingen langs de rivier de Dordogne of ga er juist in en daal af in een kano of kajak. Vergeet zeker uw fiets niet want er zijn mooie routes te volgen die u langs de prachtigste plekjes van de Dordogne voeren. Even een rustig dagje? Bezoek dan Sarlat dat op 7 kilometer van de camping ligt en proef de lokale specialiteiten.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Bosquet (Dordogne) voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Bosquet (Dordogne)

Frankrijk Aquitaine Dordogne Domme

Lieu dit La Rivière, 24250 Domme

 +33 (0)5 53 28 37 39
Engels, Frans, Spaans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.