Algemene gegevens

Staanplaatsen: 207
Huuraccommodaties: 49
Kampeerterrein: 8 ha

Familiecamping Le Cormoran

Camping Le Cormoran in Sainte-Mère-Église is een 5-sterrencamping in Normandië aan zee (20 meter) en vlakbij de invasiestranden van juni 1944. De kindvriendelijke camping ligt in het hart van het natuurpark van de Cotentin (Parc Naturel Régional des Marais du Cotentin et du Bessin) in het departement Manche. De faciliteiten op camping Le Cormoran zijn legio, zo zijn er een prachtig verwarmd binnen- en buitenzwembad, kinderbad, sauna, bubbelbad, sport (voetbal, beach volleybal, tennis), speeltuin voor kinderen, park geiten, karting, trampolines en springkastelen. In het hoogseizoen zijn er goochelshow, clowns, concerten, schattenjacht, zandkastelen bouwen, boogschieten, kinderclub en een schoonheidssalon. Een comfortabele camping met ruime standplaatsen, afgebakend door hoge heggen en enkele bomen. Er is een bar en een overdekte barbecueplaats met tafels.

Kamperen aan zee in Normandië

Camping Le Cormoran ligt bij het strand van Ravenoville en op 1 km van de camping vindt u een u het restaurant Les Cabines. Op 10 minuten ligt het dorpje Sainte-Mere-Eglise, dat als eerste bevrijd werd in juni 1944. Het dorpje is beroemd om de parachutist die bleef hangen in de kerktoren. Ontdek het Airborne museum, dat vertelt over de dropping van het 82e en de 101e Amerikaanse Airborne bataljon. De beroemde Côte de Nacre herbergt de beroemde D-Day landingsstranden met onder andere Omaha Beach en Utah Beach. Ontdek ook het groene achterland van Manche en de Calvados. Mooie uitstapjes naar Suisse Normande en de Mont-Saint-Michel geven u een goede indruk van het prachtige Normandische landschap.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Cormoran voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Cormoran

Frankrijk Normandië Manche Sainte-Mère-Église

Ravenoville Plage, 50480 Sainte-Mère-Églis

+33 (0)2 33 41 33 94
Duits, Engels, Frans
eind maart - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.