Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 180
Kampeerterrein: 6 ha

Camping Vikings

Camping Vikings is een prachtige kindvriendelijke camping gelegen aan zee in Normandië. Er is een volledig nieuw zwemparadijs aangelegd op het terrein en onder andere daardoor is deze camping ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Er is overal aan gedacht op deze camping en je hoeft je dan ook zeker niet te vervelen deze vakantie op camping Vikings. Er is een mooie speeltuin, een recreatieruimte en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen. ‘S avonds worden er disco-avonden en spelletjes georganiseerd voor alle campinggasten. Voor strandliefhebbers is deze camping de ideale vakantiebestemming, want de camping ligt op loopafstand van het strand. Heb je een dagje geen zin om te koken? Er is een mooi restaurant op de camping waar je een lekkere maaltijd kan eten of een ijsje kan halen.

Kamperen in Normandië

Camping Vikings is de ideale vakantiebestemming voor in de zomervakantie, maar ook in de meivakantie kan je hier prima terecht met het gezin. Op de camping kan je je prima vermaken, er is animatie voor jong en oud en er worden ontzettend veel activiteiten aangeboden op het kampeerterrein. Ook buiten de camping is er genoeg te doen, ga een dagje naar het strand of bezoek het nabij gelegen natuurpark in deze regio.

We hebben de beste opties voor Capfun Camping Vikings voor je op een rijtje gezet:

Capfun Camping Vikings

Frankrijk Normandië Manche Saint-Jean-de-la-Rivière

4 rue les vikings, 50270 Saint-Jean-de-la-Rivière

0033 (0)2 33 53 84 13
Duits, Engels, Frans, Nederlands
maart - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.