Camping Le Devançon

Camping Le Devançon in Peynier (Bouchs-du-Rhône) is een middelgrote camping in Zuid-Frankrijk op enkele kilometers van het gebergte Montagne Sainte-Victoire en de stad Aix-en-Provence. De terrassencamping ligt in een bosrijke omgeving en beschikt over kampeerplaatsen met een harde ondergrond en voldoende afbakening door heggen. Je kampeert hier op een rustige locatie in het bos en is daarom ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Stijlvol zwembad en peuterbad

De gasten kunnen gebruik maken van het zwembad en peuterbad, een drankje aan de bar en rekenen op modern sanitair. Camping Le Devançon heeft ook een sani-baby en sanitaire voorzieningen voor mensen met beperkte mobiliteit. Het zwembad is eenvoudig, maar stijlvol aangelegd. Je kunt er prima baantjes in trekken of relaxen op een ligstoel. In de bar van de camping kun je een drankje of iets te eten bestellen in de snackbar. De kinderen kunnen zich vermaken in de kleine speeltuin, op de trampoline en bij de tafeltennistafels. In het hoogseizoen is er ook animatie op de kleine camping.

Dagje strand of cultuursnuiven

De kleine Camping Le Devançon ligt in de Provence. De Middellandse Zee en het plaatsje La Ciotat liggen op slechts 30 minuten rijden. De omgeving van de camping is zeer toeristisch, maar daar merk je op Camping Le Devançon weinig van. Ook voor cultuurliefhebbers is de camping een goede basis om Aix-en-Provence, met zijn fontein van de Rotonde en de winkelstraat Cours Mirabeau of de stadjes La Ciotat of Cassis met de zandstrand en kreken, evenals oude typische havens te ontdekken. Aix-en-Provence heeft een prachtig (autovrij) centrum waar je heerlijk kunt flaneren. Het barst in de stad bovendien van de leuke, authentieke Franse restaurantjes. Aan de rand van de camping kun je gaan op voetpaden waar bos en garrigue zich vermengen met uitzicht op de berg Sainte Victoire.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Le Devançon voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Devançon
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône Peynier

Chemin de Pourrachon, 13790 Peynier

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe