Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 7.5 ha

Camping Du Garlaban

Camping Du Garlaban in Aubagne is een camping in bouches-du-Rhône in een bos in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De natuurcamping heeft afgebakende plaatsen, bosgrond, grasland en volledige schaduw. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van huurtenten, kampeerplaatsen en safaritenten. Camping Du Garlaban beschikt over geen animatie, geen discotheek, internettoegang en sportterrein. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Vakantie in de Bouches-du-Rhône

Kamperen in deze prachtige omgeving is ideaal om het Bouches-du-Rhône in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur te ontdekken. Leuk om te doen in de omgeving van Aubagne zijn bezienswaardigheden en pittoreske dorpjes bezoeken. Een verblijf op Camping Du Garlaban is ideaal voor natuurliefhebbers, rustzoekers, vakantie in de bergen, vriendenvakantie en een wandelvakantie. Ontdek de Calanques bij Cassis en Marseille. Zwemmen in zee bij de stranden van La Ciotat en Saint-Cyr-sur-Mer.

We hebben een aantal opties voor Camping Du Garlaban voor je op een rijtje gezet:

Camping Du Garlaban

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Aubagne

1915 chemin de la Thuilière, 13400 Aubagne

0033 (0) 4 42 82 19 95
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.