Algemene gegevens

Staanplaatsen: 130
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 2.8 ha

Camping Le Dolmen

Camping Le Dolmen is een mooie familiecamping gelegen in Morbihan. De camping ligt op loopafstand vanaf het strand, een fantastische kampeerbestemming voor echte strandliefhebbers. Er is een restaurant op het terrein en iedere ochtend worden en verse broodjes gebakken. Dit kampeerterrein telt 130 kampeerplaatsen en 11 huuraccommodaties. De kampeerplekken zijn geschikt voor kampeerders met caravan, tent of camper. De huuraccommodaties zijn goed onderhouden, eigentijds ingericht en geschikt voor 4 tot 6 personen. Daarnaast is er een prachtig zwembad wat op regenachtige dagen overdekt is. En ook een speeltuin met leuke speeltoestellen. De kinderen zullen zich op deze camping prima vermaken. Het sanitairgebouw is nieuw en voor iedereen op de camping goed te bereiken.

Camping in Bretagne

Op camping Le Dolmen hoef je je zeker niet te vervelen. Er is een mooi zwembad, een speeltuin, een overdekte speelruimte en een sportterrein waar je kan basketballen en voetballen. Voor de echte strandliefhebbers is deze camping ideaal, want het strand is te voet te bereiken. Heb je een avond geen zin om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping voor een heerlijke pizza of een andere maaltijd. Kortom, genoeg te doen en beleven op camping Le Dolmen in Bretagne.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Dolmen voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Dolmen

Frankrijk Bretagne Morbihan Carnac

Chemin de Beaumer, 56340 Carnac

+33 (0)2 97 52 12 35
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.