Camping Les Parcs

Camping Les Parcs is een kleine camping in een bosrijke omgeving omgeven door bloemen in de prachtige Morbihan op 1,5 kilometer van de stranden en vlakbij het dorpje Pénestin in Bretagne. Een ideale uitvalsbasis om Bretagne te ontdekken en te genieten van de natuur, het overdekte en verwarmde zwembad en de gezellige activiteiten. Het zwembad is overdekt en wordt verwarmd door zonnepanelen en een warmtepomp, zo kunt u ook op regenachtige dagen genieten van het warme water. In de zomermaanden is ook het aparte peuterbad geopend voor de allerkleinsten op camping Les Parcs. Kinderen en jongeren vermaken zich in de speeltuin, het springkussen of in de recreatieruimte met Wii, tafelvoetbal en tafeltennis. In de zomer worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals een casino-dag, wedstrijden en dansavonden.

Ontdek de Golfe du Morbihan

Op 50 kilometer van camping Les Parcs bevindt zich de prachtige Golf du Morbihan, een unieke locatie. Reserveer een boottocht en ontdek de kleine eilandjes en de prachtige natuur. Tussen La Turballe en Batz-sur-mer vindt u Terre de sel, de zoutstranden. Lopend ontdekt u hoe zout wordt gewonnen en kunt u verschillende typen zout proeven en kopen. En natuurlijk mag u ook Pénestin niet vergeten, met haar leuke straatjes en aangename terrasjes.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Les Parcs voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Parcs
Frankrijk Bretagne Morbihan Pénestin

Rte de la Roche Bernard – CD 34, 56760 Pénestin

Engels, Frans
april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe