Algemene gegevens

Staanplaatsen: 61
Kampeerterrein: 1 ha

Camping de Brouël

Camping de Brouël in Ambon is een familiecamping gelegen op 4 kilometer van de stranden aan de Atlantische Kust en de Golfe du Morbihan in Bretagne. Zwemmen in het verwarmde bad of juist een frisse duik in de zee. De kampeerplaatsen zijn ofwel in de zon ofwel in de schaduw. Net waar uw voorkeur naar uitgaat. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U beschikt over voldoende privacy want de plaatsen zijn afgebakend door kleine hagen en omringd door bomen. De camping verhuurt ook appartementen en stacaravans voor extra comfort. Om het thuisfront op de hoogte te brengen van uw vakantie in Frankrijk kunt u gebruikmaken van de WiFi-verbinding. Het zwembad is verwarmd en ook op koudere dagen 28 graden en heerlijk om in te zwemmen. Voor kinderen is er een recreatieruimte en een speeltuin. Ook is er een jeu de boulesterrein, tafeltennis, tafelvoetbal en biljart op camping de Brouël.

Familiecamping in Morbihan

Ontdek het mooie Bretagne en bezoek de karakteristieke huizen in de Morbihan zoals La Roche Bernard en Rochefort en Terre. Camping de Brouël ligt vlakbij de stranden van Ambon en Damgan. Luieren met een boekje of een frisse duik in de zee. Ook op het meer is er van alles te beleven: vissen, zeilen of er op uit met de boot. Bretagne is ook uitermate geschikt om te bewonderen te voet of per fiets.

Camping de Brouël

Frankrijk Bretagne Morbihan Ambon

1 Brouel, 56190 Ambon

+33 (0)2 97 41 10 22
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.