Camping Les Pins is een gastvrije familiecamping in het zuiden van Morbihan op 2,5 kilometer van het strand gelegen in een bos met oude dennen in Bretagne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 46
Kampeerterrein: 5 ha

Camping Les Pins

Camping Les Pins is een gastvrije familiecamping in het zuiden van Morbihan op 2,5 kilometer van het strand gelegen te midden van een bos met oude dennen in Bretagne. Veel animatie voor het hele gezin zorgen voor een onvergetelijke vakantie. De kampeerplaatsen en accommodaties liggen verspreid over het 4,5 hectare groene terrein zowel in de zon als in de schaduw. Op de camping kunt u gratis gebruikmaken van warm water en zijn er speciale wasruimtes voor baby’s en mindervaliden. De gehele zomer kunt u genieten van animatie voor kinderen, jongeren en volwassenen op camping les Pins. Kaartspellen, workshops voor kinderen, pokertoernooien en bijvoorbeeld de Miss Camping-verkiezing en thema-avonden. Nog mee plezier is te vinden in het binnenzwembad, de jacuzzi en het aparte peuterbad.

Familiecamping Les Pins in de Morbihan

Het dorpje Pénestin ligt op 1 kilometer van camping Les Pins en wordt omringd door 25 kilometer kustlijn. Ideaal voor liefhebbers van de zee en van trektochten door de ruige rotsen. Het strand Mine d’Or is een aanrader en befaamd vanwege de fijne zandstranden, ruige kliffen en het kleine vissershaventje. Bezoek ook het natuurpark Brière en ontdek de prachtige flora en fauna in de Morbihan.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Pins (Morbihan) voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Pins (Morbihan)

Frankrijk Bretagne Morbihan Pénestin

Bois de la Lande, 56760 Pénestin-sur-Mer

 

+33 (0)2 99 90 33 13
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.