Algemene gegevens

Staanplaatsen: 16
Huuraccommodaties: 16
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping Des Cerisiers

Camping Des Cerisiers in Guillac is een kleinschalige camping op 2 kilometer van de middeleeuwse stad Josselin en haar prachtige kasteel in de Morbihan in Bretagne. Een gezellige en kleine camping met unieke overnachtingsmogelijkheden. De kampeerplaatsen liggen op een vlak terrein omringd door bomen en struiken. Twee van de kampeerplekken zijn geschikt voor campers. Er is een elektriciteitsaansluiting en een servicepunt. Op het kampeerterrein bevinden zich ook verschillende huuraccommodaties waaronder mobilhomes en stacaravans. Wilt u eens uniek kamperen in Frankrijk slaap dan in een doorzichtige bubbel, een yurt of een tipi-tent. Regionale producten, dranken en andere boodschappen kunt u halen in de kleine campingwinkel. De speeltuin voor de kinderen bestaat uit een schommel, een tafeltennis en enkele andere speeltoestellen. Bij de receptie vindt u een uitgebreide selectie aan foldermateriaal en toeristische attracties in de buurt. Ook kunt u hier boeken lenen en lezen op uw gemak in de zon. Er is zelfs een kleine kinderboerderij met geitjes en schapen op camping Des Cerisiers.

Vakantie in de Morbihan

De omgeving van camping Des Cerisiers leent zich uitstekend om wandelingen en fietstochten te maken. De camping ligt op 800 meter van het kanaal van Nantes naar Brest en op 100 meter van de GR 37. In de middeleeuwse stad Josselin bewondert u het imposante kasteel en brengt u een bezoekje aan het poppenmuseum. Zwemmen, waterfietsen en zeilen kan op het meer van Duc in Ploërmel.

Camping Des Cerisiers

Frankrijk Bretagne Morbihan Guillac

29 Brancillet, 56800 Guillac (Frankrijk)

+33 (0)2 97 75 61 24
Engels, Frans, Italiaans
begin april - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.