Camping Domaine de Kerpenhir in Locmariaquer is een natuurcamping met ecolabel gelegen tussen twee mooie baaien in het zuiden van Bretagne in de Morbihan

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 81
Kampeerterrein: 1,7 ha

Camping Domaine de Kerpenhir

Camping Domaine de Kerpenhir in Locmariaquer is een natuurcamping met een ecolabel gelegen tussen twee mooie baaien, de Golfe du Morbihan en de Baie de Quiberon, in het zuiden van Bretagne in de Morbihan. Op een paar minuten van de camping kunt u genieten van zee en strand. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen in de zon of de schaduw, net wat u zelf het fijnste vindt. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. U kunt gebruikmaken van WiFi op camping Domaine de Kerpenhir. Tevens is er een wasserette en kunt u uw dagelijkse krantje kopen in de campingwinkel. Zwemliefhebbers vermaken zich uitstekend in het zwembad. De zee ligt vlakbij de camping dus zonnen en zandkastelen bouwen staat ook op het programma. Kom samen met andere campinggasten bijeen op de jeu de boulesbaan voor een gezellig potje jeu de boules.

Kamperen in Bretagne

Camping Domaine de Kerpenhir is gelegen in het authentieke Bretons dorpje Locmariaquer. Op de camping kunt u fietsen huren waarmee u een natuurgebied kunt doorkruisen en kunt genieten van de flora en fauna in de Morbihan. In Bretagne kunt u ook heerlijk wandelen. Bezoek bijvoorbeeld le Bois de Keryondre in Saint-Philibert en de waterkering van Brénéguy in Locmariaquer. Voor de kust van de camping liggen verschillende eilanden. Het minder bekende, maar net zo mooie Ile d’Houat is meer dan een bezoek waard.

We hebben een aantal opties voor Camping Domaine de Kerpenhir voor je op een rijtje gezet:

Camping Domaine de Kerpenhir

Frankrijk Bretagne Morbihan Locmariaquer

2 rue Henri Ezan, Lieu dit Kerpenhir, 56740 Locmariaquer

+33 (0)2 97 57 31 92
half april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.