Alle foto's

Camping Le Florida

Camping Florida is een prachtige familiecamping gelegen in het dorpje Elne in Pyrénées-Orientales. Deze camping ligt in een prachtige omgeving in de Languedoc-Roussillon. Omgeven door berglandschap, water en de fantastische natuur in deze regio. Er zijn 70 huuraccommodaties en 70 kampeerplaatsen beschikbaar op dit kampeerterrein. De huuraccommodaties variëren van mobile home tot appartement en zijn allemaal goed onderhouden en eigentijds ingericht. Op camping Le Florida hoef je je zeker niet te vervelen. Er is een prachtig zwembad met waterglijbaan, worden dansavonden georganiseerd, er is een mooie speeltuin, basketbalveld en een tennisbaan. Kortom, iedereen zal zich prima vermaken op deze camping.

Natuurcamping Le Florida in Languedoc-Roussillon

Florida ligt in een ontspannen omgeving, 3 km van het strand van Saint-Cyprien en 1,5 km van de stad Elne. Een kleine stad met een rijke geschiedenis,de oude religieuze hoofdstad van de Pyrénées-Orientales.
De Florida ligt op 2 km van de tweede Europese Marina, Saint-Cyprien. Dit dorp zal de rijkdom van onze afdeling tussen de zee en de bergen te ontdekken! Kom je terug op de camping van een lange dag en heb je geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping. Maak een keuze van de uitgebreide kaart en geniet van een lekkere maaltijd.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Le Florida voor je op een rij gezet:

Camping Le Florida
Frankrijk Occitanië Pyrénées-Orientales Elne

Route De Latour Bas Elne, 66200 Elne

Engels, Frans, Spaans
januari - december

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe