Camping Florida is een prachtige familiecamping gelegen in het dorpje Elne in Pyrénées-Orientales. Deze camping ligt in een prachtige omgeving in de Languedoc-Roussillon. Omgeven door berglandschap, water en de fantastische natuur in deze regio.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 70
Kampeerterrein: 7 ha

Camping Le Florida

Camping Florida is een prachtige familiecamping gelegen in het dorpje Elne in Pyrénées-Orientales. Deze camping ligt in een prachtige omgeving in de Languedoc-Roussillon. Omgeven door berglandschap, water en de fantastische natuur in deze regio. Er zijn 70 huuraccommodaties en 70 kampeerplaatsen beschikbaar op dit kampeerterrein. De huuraccommodaties variëren van mobile home tot appartement en zijn allemaal goed onderhouden en eigentijds ingericht. Op camping Le Florida hoef je je zeker niet te vervelen. Er is een prachtig zwembad met waterglijbaan, worden dansavonden georganiseerd, er is een mooie speeltuin, basketbalveld en een tennisbaan. Kortom, iedereen zal zich prima vermaken op deze camping.

Natuurcamping Le Florida in Languedoc-Roussillon

Florida ligt in een ontspannen omgeving, 3 km van het strand van Saint-Cyprien en 1,5 km van de stad Elne. Een kleine stad met een rijke geschiedenis,de oude religieuze hoofdstad van de Pyrénées-Orientales.
De Florida ligt op 2 km van de tweede Europese Marina, Saint-Cyprien. Dit dorp zal de rijkdom van onze afdeling tussen de zee en de bergen te ontdekken! Kom je terug op de camping van een lange dag en heb je geen zin meer om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping. Maak een keuze van de uitgebreide kaart en geniet van een lekkere maaltijd.

Camping Le Florida

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Elne

Route De Latour Bas Elne
66200 Elne

+33 (0)4 68 37 80 88
Engels, Frans, Spaans
gehele jaar geopend

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.