Camping Le Madiran

Camping Le Madiran is een rustig gelegen camping aan de rand van het wijndorpje Madiran in het departement Hautes-Pyrénées. De kleine camping heeft 10 ruime kampeerplaatsen en goed sanitair. In de maanden juli en augustus kunnen de campinggasten gratis gebruik maken van het naast gelegen gemeente zwembad en de tennisbaan.

Bezoek het jaarlijkse wijnfeest

In het dorp Madiran in de regio Occitanië (Midi-Pyrénées) is een bakker, bar, restaurant en een hotel. De kerk uit de 11e is beslist de moeite waard om te bezichtigen. In juli is er in het dorp en directe omgeving: Musique en Madiran, klassieke muziek met na afloop een drankje en een hapje met de musici. In augustus vindt in Madiran het jaarlijkse wijnfeest plaats. Vier dagen wijnproeven in een gezellige sfeer, bovendien overal lekker eten en muziek. Wanneer u deze periode wilt komen, is reserveren absoluut noodzakelijk.

Ontdek de omgeving & wijnstreek Madiran

Wandelen in de wijnstreek Madiran en wijnboeren gaan bezoeken om een glaasje wijn te proeven, hoe kunt u leuker d evakantie doorbrengen. Het dorp heeft een wijnwinkel en het Maison de Vin, waar u alles te weten kunt komen over de Madiran wijn. Lourdes ligt op 60 km, Tarbes op 40 km en Pau op 50 km. Wanneer u naar de Franse Pyreneeën wilt moet u wel rekenen op anderhalf uur rijden. Gavarnie of de Pic du Midi zijn beslist de moeite waard! U kunt ook onze camping als tussenstop houden en vandaar verder rijden naar de bergen. De Atlantische Oceaan ligt op anderhalf uur rijden. Plaatsen zoals Biarritz, St.Jean de Luz zijn erg leuk om te bezoeken. Een hele andere sfeer, het Baskenland.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Le Madiran voor je op een rij gezet:

Camping Le Madiran
Frankrijk Occitanië Hautes-Pyrénées Madiran

Impasse des jardin, 65700 Madiran

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe