Algemene gegevens

Staanplaatsen: 76
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 480 m

Camping Deth Potz

Camping Deth Potz in Boô-Silhen is een kleine camping in het hart van de Pyreneeën in de Hautes-Pyrénées met een exceptioneel uitzicht. Een fijne camping voor een kalme en ontspannen familievakantie in Frankrijk.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De meeste plekken liggen gedeeltelijk in de schaduw en op terrassen. U kunt uw auto parkeren op de kampeerplek. Op het merendeel van de plekken kunt u gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting. Naast traditioneel kamperen kunt u overnachten in een van de comfortabele mobilhomes. Alle huuraccommodaties zijn voorzien van een terras en beschikken over een geweldig panoramisch uitzicht. Verder vindt u op de camping een broodservice en kunt u warme en koude dranken bestellen en lekkere ijsjes eten.

Op camping Deth Potz zijn er meerdere groene plekken met bomen waar gezellige activiteiten worden georganiseerd. Er zijn twee speeltuinen en twee tafeltennistafels. In de zomer is er een springkasteel. Sportliefhebbers kunnen jeu de boules, voetballen en volleyballen. Op een kleine heuvel ligt een minigolfbaan. Het zwembad bestaat uit een groot bassin en een peuterbadje voor kinderen. Ook biedt camping Deth Potz een gratis drankje aan bij aankomst en zijn er gezellige avondactiviteiten tijdens de zomermaanden.

Kleine camping Deth Potz in de Pyreneeën

Vanaf camping Deth Potz bezoekt u de mooiste plekjes in de Hautes-Pyrénées. Op 500 meter van de camping ligt een acrobatiekpark Chloro’fil. De Voie Verte des Gaves is mooi om te bezichtigen te voet, per fiets of op de rollerblades. Als u van paardrijden houdt zijn er verschillende maneges in de buurt. Rustig ontspannen doet u in de thermen van Argèles-Gazost of in de thermen van Beaucens.

We hebben een aantal opties voor Camping Deth Potz voor je op een rijtje gezet:

Camping Deth Potz

Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Boô-Silhen

40 route de Silhen, 65400 Boô-Silhen

+33 (0)5 62 90 37 23
Engels, Frans, Spaans
half december - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.