Camping Pyrénévasion in Luz-Saint-Sauveur is een natuurcamping in de Hautes-Pyrénées die zowel winter als zomer geopend is en gelegen in de Midi-Pyrénées.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 68
Huuraccommodaties: 23
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 830 m

Sites et Paysages Pyrénévasion

Camping Pyrénévasion in Luz-Saint-Sauveur is een natuurcamping in de Hautes-Pyrénées die zowel winter als zomer geopend is en gelegen in de Midi-Pyrénées. Op 15 minuten van de skipistes in de winter en in de zomer is het hier heerlijk wandelen. Het kampeerterrein van 3 hectare herbergt zowel kampeerplaatsen voor traditioneel kamperen als mobilhomes, chalets, gîtes en appartement voor als u van iets meer luxe houdt. De kampeerplekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Drink een drankje in de bar en geniet van het geweldige uitzicht op het terras. Ook kunt u versgemaakte pizza’s en andere snacks halen bij de snackbar. Camping Pyrénévasion is voorzien van een waterpark met twee zwembaden. Ontspannen doet u in het overdekte en verwarmde zwembad met jacuzzi. In de zomer is ook het buitenbad geopend met peuterbadje voor de kleintjes. Na een rondje zwemmen komt u tot rust in de sauna of u gaat juist flink aan de slag in de fitnesszaal. Verder vindt u op de camping tafeltennis, jeu de boules en een levensgroot schaakbord. Geregeld organiseert de camping ludieke activiteiten voor het hele gezin.

Kamperen in de Pyreneeën

Vanaf camping Pyrénévasion trekt u zo de Pyreneeën in. Bezoek onder andere le Cirque de Gavarnie, Pic du Vignemale en natuurlijk mag u de bedevaartsplaats Lourdes niet vergeten. Op 15 minuten van de camping bevinden zich de skipistes van Luz-Ardiden en Barège/La Mongie. Als campinggast profiteert u van kortingen op een skipas.

We hebben een aantal opties voor Camping Sites et Paysages Pyrénévasion voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et Paysages Pyrénévasion

Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Luz-Saint-Sauveur

route de Luz Ardiden Sazos
65120 Luz-Saint-Sauveur

+33 (0)5 62 92 91 54
Engels, Frans, Spaans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.