Alle foto's

Camping Du Lavedan

Camping du Lavedan in Lau Balagnas is een actieve camping in het hart van de zeven valleien vlakbij de bezienswaardigheden van de Hautes-Pyrénées in de Midi-Pyrénées. De camping is het gehele jaar geopend.

De vlakke en groene kampeerplaatsen zijn voorzien van water-, afvalwater- en elektriciteitsaansluiting. De meeste plekken zijn half beschut en bieden voldoende privacy. Meer luxe vindt u in de vakantiehuisjes die van alle gemakken zijn voorzien. Op het terras kunt u genieten van een overheerlijke barbecue-avond.

In de zomermaanden juli en augustus biedt camping du Lavedan verschillende activiteiten voor zowel overdag als ’s avonds. Elke dinsdag en vrijdag worden er dineravonden georganiseerd met muziek en animatie. Op zondagavond geniet elke campinggast van een welkomstdrankje. Daarnaast zijn er dagelijks sportieve activiteiten zoals waterpolo, aqua-basketbal en badminton.

Het heilige Lourdes in de Pyreneeën

In de omgeving van camping du Lavedan zijn er volop leuke dingen te beleven: hondensleetochten, skiën, raften en paragliden. De Hautes-Pyrénées zijn ook perfect voor motorijders. Mooie bochten en prachtige uitzichten. Op de camping krijgen motorrijders een korting van 5% op een verblijf. De heilige stad Lourdes en de beroemde grot mag u natuurlijk niet missen tijdens een vakantie in de Midi-Pyrénées. Ook de Pic du Midi biedt een adembenemend panorama op de Pyreneeën.

Overige information van deze accommodatie

Camping Du Lavedan
Frankrijk Occitanië Hautes-Pyrénées Lau Balagnas

44 route des Vallées, 65400 Lau Balagnas

Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe