Algemene gegevens

Staanplaatsen: 45
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 2,6 ha
Hoogte: 585 m

Camping La Bourie

Camping La Bourie in Hèches is een gezinscamping in de Aure-vallei op een rustig kampeerterrein in de Hautes-Pyrénées in de Midi-Pyrénées. Er is een zwembad met peuterbadje en een hoop andere activiteiten. De kampeerplaatsen zijn schaduwrijk en vlak. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Op minder dan 25 meter van elke plek is er een elektriciteitsaansluiting. Indien gewenst zet u uw tent neer bij de oever van de rivier. Daarnaast kunt u ook ingerichte tenten, chalets en mobilhomes huren op de camping. Er is een restaurant met terras met uitzicht op het jeu de boulesterrein en een broodservice zodat u ‘s ochtends kunt genieten van vers brood en Franse croissants. Camping La Bourie beschikt over een zwembad en een peuterbadje voor de allerkleinsten. Rondom het zwembad staan ligstoelen zodat u een oogje in het zeil kunt houden. Bij de jeu de boulesbaan ontmoet u andere campinggasten. In de recreatieruimte kunt u televisie kijken, biljarten en verschillende gezelschapsspellen spelen. Er is een tafeltennis en kinderen kunnen in pootje baden in de rivier.

Camping La Bourie in de Hautes-Pyrénées

Vanaf camping La Bourie bezoekt u de meeste toeristische bezienswaardigheden in de Hautes-Pyrénées. Via de tunnel Aragnouet-Bielsa bereikt u Spanje. Vraag bij de receptie om een kaart met de beste plekken om te vissen. Rondom de camping bezoekt u het kasteel van Montousset, de grotten van Lortet en typische bergdorpjes.

We hebben een aantal opties voor Camping La Bourie voor je op een rijtje gezet:

Camping La Bourie

Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Hèches

Hameau de Rebouc
65250 Hèches

+33 (0)5 62 98 73 19
Engels, Frans, Spaans
begin maart - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.