Camping Le Moulin des Baronnies

Camping Le Moulin des Baronnies in Sarlabous is een rustige camping gelegen aan de oevers van de rivier de Arros en omringd door de Hautes-Pyrénées in de Midi-Pyrénées. De ideale camping wanneer u op zoek bent naar een rustige en kalme plek om een heerlijke vakantie door te brengen. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim met een oppervlak van minimaal 200 m2. Het kampeerterrein is groen en omgeven met bomen en struiken voor voldoende schaduw. De plekken zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Voor campers is er een speciaal servicepunt. Uw was kunt u doen in de wasserette waar u een wasmachine en een droger vindt. Naast traditioneel kamperen kunt u ook ingerichte tenten en gîtes huren op de camping. Er is een bar aanwezig en u kunt lokale producten kopen bij de campingwinkel. Kinderen zullen veel plezier beleven in de speeltuin met leuke klimtoestellen. Hoewel het een en al rust en kalmte is op camping Le Moulin des Baronnies is het altijd leuk om andere gasten te ontmoeten bij de jeu de boulesbaan. Ook is er een tennisbaan voor wie houdt van een balletje slaan. Bij de tafeltennistafel zult u meestal de kinderen treffen.

Vissen in de Hautes-Pyrénées

Rondom camping Le Moulin des Baronnies is het heerlijk vissen in de rivier de Arros of in een van de andere wateren. Huur een fiets of een mountainbike en trek er fietsend op uit op de Hautes-Pyrénées te ontdekken. Voor een gezellig avondje uit vindt u in de buurt een casino, een bioscoop en een discotheek. Op 15 kilometer van de camping halen golfliefhebbers hun hart op bij de golfbaan. In de nabijheid zijn verder nog een zwembad, minigolf en een attractiepark te vinden.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Le Moulin des Baronnies op de campingwebsite of bij een van onze partners:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €10 €10 €10 per nacht

Kampeerplaatsen o.b.v. 1 persoon met voertuig en tent, caravan of camper

Camping Le Moulin des Baronnies
Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Sarlabous

65130 Sarlabous

Frans
mei - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe