Over de website Campingfrankrijk.eu

Up-to-date, objectieve en betrouwbare campinginformatie

Deze website is een initiatief van Reiscompany. Het bedrijf achter verschillende platforms en blogs. Op de website Campingfrankrijk.eu biedt Reiscompany sinds eind maart 2013 een overzicht van de leukste campings in Frankrijk.

Eenvoudig zoeken

De database van Reiscompany bevat momenteel gegevens van meer dan 2500 campings en huuraccommodaties in Frankrijk. Dankzij de eenvoudige zoekfunctie kun je in heel Frankrijk campings zoeken en filteren op jouw persoonlijke wensen. Je kunt verschillende voorzieningen en type campings selecteren, zoeken op thema, kaart, regio, departement, plaatsnaam en campingnaam. In de database staan onder andere grote en kleine campings. Campings met een zwembad of zwemparadijs. Boerderij -en kasteelcampings. Je vindt campings aan zee, in de bergen, natuurparken of bij een stadscentrum.

Online reserveren

Op de website Campingfrankrijk.eu kun je geen campings of accommodaties reserveren. De reservering vind plaats bij de eigenaar of verhuurder van de camping of accommodatie. Reiscompany bemiddeld niet tussen de camping en reiziger en is geen partij bij de totstandkoming van de reservering.

Beoordelingen

Naast objectieve informatie kun je ook campingbeoordelingen raadplegen en ervaringen van reizigers die je voor zijn gegaan bekijken om tot een keuze te komen. Uiteraard kun je na jouw eigen kampeervakantie eenvoudig je eigen ervaring delen met andere bezoekers.

Advertentiemogelijkheden

Op de website Campingfrankrijk.eu biedt Reiscompany verschillende advertentiemogelijkheden voor eigenaren en verhuurders van een camping of huuraccommodatie. Een vermelding op de website en/of in de nieuwsbrief behoren tot de verschillende mogelijkheden om meer kampeerliefhebbers naar je eigen website te leiden.

Contact met ons

Voor meer informatie over de website, advertenties en partnerschap verwijzen wij je door naar de contactpagina. Je kunt ook telefonisch contact opnemen op +31 (0)10 844 95 12.