Kleine campings in Frankrijk

Kleinschalige campings

Op de website Campingfrankrijk.eu biedt Reiscompany u een overzicht van de leukste kleine campings en kampeerterreinen in Frankrijk aan.

De voordelen van Campingfrankrijk.eu

  • Keuze uit ruim 1600 campings
  • Zoek op meer dan 200 criteria
  • Controleer op beschikbaarheid
  • Reserveringsaanvragen sturen
  • Betrouwbare beschrijvingen

Vakantie op een kleine camping in Frankrijk

Kamperen op een kleine camping

Heerlijk ontspannen op een leuke kleine camping in Frankrijk met zwembad of op een rustige mini-camping in Zuid-Frankrijk aan het water. In Frankrijk vindt u ook een groot aantal kleine campings van Nederlandse eigenaren! U kunt ook uitstekend terecht op een kleine kindvriendelijke camping onder leiding van een andere nationaliteit zoals de Franse en Belgische. Op een kleine camping in Frankrijk heerst vaak een gezellige -en persoonlijke sfeer. Voor een korte vakantie is een kleine camping in Noord-Frankrijk een goede manier om dichtbij te ontspannen en toch het gevoel van weg te zijn. Vakantie op een kleine camping in Frankrijk is niet alleen ideaal om van de natuur te genieten, maar ook om de Franse dorpjes en bezienswaardigheden te bezoeken. In de omgeving liggen schilderachtige dorpjes, romantische stadjes en steden verscholen. Vraag de eigenaar naar de mogelijkheden in de buurt.

Kleinschaligheid staat voorop!

Bij de vermelde kleine campings in Frankrijk staat kleinschaligheid voorop, hiervoor hanteren wij een maximum van circa 60 plaatsen. Iets meer mag ook, in dat geval gaat het om een ruim opgezet kampeerterrein, zodat rust en sfeer blijven gewaarborgd. De kleine campings liggen verspreid over de mooiste regio’s van Frankrijk. Op de kleine campings in Frankrijk kunt u naast de reguliere kampeerplaatsen en stacaravans steeds vaker luxe ingerichte tenten huren, zoals een safaritent of de grotere lodge tent. Sommige van deze campings zijn knus en klein, anderen weer wat groter, maar niet minder gezellig.