Camping Le Petit Chaumont

Camping Le Petit Chaumont in Saint-Priest-en-Murat is een minicamping met Nederlandse eigenaren gelegen tussen de glooiende weilanden van de Allier. De kleine camping in Frankrijk ligt in een mooie groene en rustige omgeving. Op het campingterrein zijn veel bomen en beschutting wat zorgt voor veel privacy en schaduw. Voor de kinderen is er een mooie centrale speelplaats met trampoline, verschillende kleinere speeltoestellen op de camping. Daarnaast vind je een jeu de boule veldje en volleybal, tafeltennis en een kampvuurplaats. Een aaiweide met verschillende kleine dieren. Sinds de zomer van 2022 heeft de kleine camping een omheind zwembad bij van 4 bij 10 meter en 1,5 meter diep. Op Camping Le Petit Chaumont kun je een safaritenlodge en ecolodge huren. En voor meer comfort de sfeervolle gîte. Persoonlijke aandacht van de Nederlandse eigenaren en gezelligheid op deze verborgen parel staan voorop! Door de centrale ligging van Le Petit Chaumont is het ook een prima locatie om een tussenstop te maken als je op doorreis bent.

Rustige omgeving van Allier

De landelijke omgeving is rustig maar goed te bereiken. Verschillende roofvogels geven hier dagelijks een mooi schouwspel. Het gebied is bekend om zijn heerlijke kazen en heeft een mooie wijnstreek die het bezoeken waard is. Steden zoals Moulins, Vichy en Clermont- Ferrand zijn vanaf de camping goed te bereiken met de auto. Verder vind je in de buurt vele lieflijke dorpjes met boerenmarkten, kastelen, mooie wandel en fietsroutes door de weilanden of 1 van de bossen waar ook heerlijke zwemmeertjes zijn. Pretpark Le Pal en Vulcania zijn erg leuk voor de kinderen. Ook de vulkanen van de Puy-de-Dôme zijn goed te bereiken. De Allier biedt genoeg sportieve en culturele mogelijkheden.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Le Petit Chaumont voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €25 €25 €30 per nacht
Camping Le Petit Chaumont
Frankrijk Auvergne Allier Saint-Priest-en-Murat

3 Le Petit Chaumont, 03390 Saint-Priest-en-Murat

Engels, Nederlands
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe