Algemene gegevens

Staanplaatsen: 48
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 13 ha
Hoogte: 390 m

Camping d’Arrouach

Camping d’Arrouach in Lourdes is een familiecamping aan de voet van de Pyreneeën in de Hautes Pyrénées in de Midi-Pyrénées. Vanaf de camping neemt u de bus die u rechtstreeks naar de bekende bedevaartsplaats Lourdes brengt. De kampeerplaatsen zijn ruim en geschikt voor tenten, caravans en campers. De plekken zijn afgebakend door een scheidingslijn. U kunt kiezen uit een zonnig plekje of een plaats in de schaduw, maar alle plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Voor iets meer luxe kiest u voor een vakantie in een mobilhome die van alle gemakken is voorzien. Dagelijks ontbijten met vers brood kan via de broodservice. Ook is er een campingwinkel en kunt u afhaalmaaltijden bestellen. Camping d’Arrouach beschikt over een jeu de boulesbaan, tafeltennis en een speeltuin voor kinderen met een schommel, glijbaan en andere leuke speeltoestellen. Wilt u in vorm blijven tijdens uw vakantie in Frankrijk? In de fitnesszaal staan verschillende apparaten en na afloop kruipt u de sauna in.

Familiecamping in de Hautes-Pyrénées

Of u nu met de auto gaat of niet, Lourdes kunt u vanaf camping d’Arrouach eenvoudig bereiken. Er stopt een bus op 200 meter van de camping die u rechtstreeks naar het centrum en de bedevaartplaats brengt. Ook het meer van Lourdes is te bereiken met de bus. Daarnaast kunt u ook goed wandelen in de Hautes-Pyrénées en genieten van de mooie bergen en het verfrissende water.

Camping d’Arrouach

Frankrijk Midi-Pyrénées Hautes-Pyrénées Lourdes

9 rue des Trois Archanges, 65100 Lourdes

+33 (0)5 62 42 11 43
Engels, Frans, Spaans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.