Alle foto's

Camping de Larbey in Pierrefitte-Nestala

Camping de Larbey in Pierrefitte-Nestalas is een bergcamping in het hart van de Gaves-vallei vlakbij de skipistes in de Hautes-Pyrénées in de Midi-Pyrénées. De camping is het gehele jaar geopend.

Het kampeerterrein is gebouwd op terrassen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers in een groene omgeving. Naast traditioneel kamperen kunt u ook mobilhomes huren met terras en tuinmeubilair en een parkeerplaats voor uw auto. Er is een bar op de camping en een groot schaduwrijk terras waar u op uw gemak een drankje kunt drinken.

Van juni tot september is het overdekte en verwarmde zwembad geopend op camping de Larbey. Voor de kleintjes is er een peuterbadje waar ze naar hartelust kunnen splonzen. In het hoogseizoen organiseert de camping verschillende activiteiten zowel overdag als ‘s avonds. Denk aan een paëlla-avond, karaoke en swingende dansavondjes. Verder vindt u hier tafeltennis, jeu de boules en een speeltuin. In de recreatieruimte staat een televisie.

Camping de Larbey in de bergen

Trek de bergen in onder begeleiding van een gids. In de buurt van camping de Larbey vindt u ook een sportterrein met tennis, basketbal en voetbal. Ook La Voie Verte is ideaal om fietstochten opde te maken of een tripje op de rollerskates. Maak er een dagje uit van met het hele gezin en bezoek het tropische aquarium. Skipistes Hautacam, Cauterets en Tourmalet liggen allemaal in de buurt van de camping. Ook vindt u hier paragliding, raften, vissen en paardrijden.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping de Larbey bij één van onze boekingspartners:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Omschrijving Laagseizoen Middenseizoen Peak season Stay
Aantal plaatsen - € 1,- - Per nacht
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 1 persoon met voertuig en tent, caravan of camper.
Camping de Larbey
Frankrijk Occitanië Hautes-Pyrénées Pierrefitte-Nestalas

route de Cauterets, 65260 Pierrefitte-Nestalas

Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe