Algemene gegevens

Staanplaatsen: 20
Huuraccommodaties: 9
Kampeerterrein: 2 ha

Camping Le Matin Calme

Camping Le Matin Calme in Vesc is een boscamping in de buurt van Dieulefit in een bosrijke omgeving in de Drôme in de Rhône-Alpes. De camping beschikt over een zwembad, leuke activiteiten en animatie voor het hele gezin.

De kampeerplaatsen liggen op een groen kampeerterrein en zijn geschikt voor tenten en caravans. Het water in de sanitairruimte wordt verwarmd door zonnepanelen. De douches zijn ruim en er is een speciale ruimte voor baby’s. Ook kunt u overnachten in houten chalets op de camping. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kunt u ontbijten met vers brood en Franse croissants. Bij de receptie vindt u een selectie van lokale producten.

Camping Le Matin Calme beschikt over een zwembad in de buitenlucht. Ook is er een tennisbaan als u graag een balletje wilt slaan. Bij de gezamenlijke barbecueplaats ontmoet u andere campinggasten. Tijdens de zomermaanden juli en augustus organiseert de camping leuke activiteiten voor kinderen. Volwassenen worden ook goed vermaakt op deze camping. Verder is er een tafeltennistafel en een tafelvoetbal.

Camping le Matin Calme in de Drôme

Als u gaat kamperen in de Drôme zijn er tal van activiteiten rondom camping Le Matin Calme. Er zijn kilometerslange wandelpaden te volgen. Ook te paard of per fiets maakt u mooie routes om de omgeving te verkennen. Bezoek ook een boerderij in de buurt van de camping en ontdek het boerenleven. Op 100 meter van de camping kunt u zelfs zweefvliegen.

We hebben een aantal opties voor Camping le Matin Calme voor je op een rijtje gezet:

Camping le Matin Calme

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Vesc

26220 Vesc

+33 (0)4 75 46 37 93
Engels, Frans
eind april - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.