Alle foto's

Camping Le Parc

Camping Le Parc in Lattes is een actieve camping in de Languedoc-Roussillon in de buurt van Montpellier, dicht bij de zee in de Hérault. Er zijn tal van activiteiten op de camping en het zwembad biedt urenlang waterplezier. De kampeerplaatsen zijn afgescheiden zodat u kunt genieten van alle rust die deze camping te bieden heeft. Kies een plekje in de zon of in de schaduw en zet uw tent of caravan neer op het groene kampeerterrein. Naast traditioneel kamperen kunt u ook verschillende mobilhomes huren voor een fijne vakantie in het zuiden van Frankrijk. Ontbijt met verse croissants van de broodservice. Er is een campingwinkel en een snackbar.

Uren speelplezier in het zwembad

Uren speelplezier in het zwembad op camping Le Parc met een speciaal peuterbadje voor de allerkleinsten. Tijdens het hoogseizoen is het zwembad ook af en toe in de avond open en kunnen kinderen in een bal op het water lopen. Naast zwemmen kan er ook tafelvoetbal gespeeld worden en tafeltennis. Op de jeu de boulesbaan ontmoet u andere campinggasten. Wilt u fit blijven tijdens uw vakantie dan zit u goed in de fitnessruimte. Voor kinderen is er een speeltuin en worden er leuke activiteiten georganiseerd, ook in de avond voor het hele gezin.

Cultuur in de Hérault

Wie in de Hérault kampeert moet een bezoekje gebracht hebben aan Montpellier. Deze prachtige stad staat bol van de historie en de cultuur. Er zijn tal van musea en gezellige restaurants om lekker te eten en te drinken. Natuur, wilde paarden en prachtige dieren vindt u in La Camargue op 30 kilometer van camping le Parc. Bezoek ook de grotten, pittoreske dorpjes en indruwekkende watervallen in de Languedoc-Roussillon.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Le Parc (Hérault) bij één van onze boekingspartners:

Camping Le Parc (Hérault)
Frankrijk Occitanië Hérault Lattes

route de Mauguio, 34970 Lattes

januari - december

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe