Algemene gegevens

Staanplaatsen: 200
Kampeerterrein: 3,3 ha

Camping Beauregard Plage

Camping Beauregard Plage in Marseillan-Plage is een traditionele camping tussen Cap d’Agde en Sète aan de voet van de duinen met toegang tot het strand in de Hérault in Languedoc-Roussillon. Een mooie camping voor fietsliefhebbers met prachtige fietsroutes. De kampeerplaatsen liggen in een groene en natuurlijke omgeving en beschikken over zowel schaduw als zon. Vanaf 2018 zal het overgrote deel van de plaatsen uitgerust zijn met drinkwater, grijze waterafvoer en elektriciteit 10A. Ook campers zijn welkom op camping Beauregard Plage en er is een camperservicepunt. In het restaurant met bar heeft u een schitterend uitzicht op de zee en het strand. Ideaal als u eens en dagje niet wilt koken. Op de camping bevindt zich een speeltuin voor kinderen met enkele speeltoestellen en een tafeltennistafel. Tijdens het seizoen is er animatie zoals een jeu de bouleswedstrijd waar de hele familie aan mee kan doen. Een eigen boot meenemen is toegestaan zodat u optimaal kunt genieten van het water en de omgeving.

Strandcamping Beauregard Plage in Marseillan-Plage

Op minder dan 400 meter van camping Beauregard Plage ligt een kleine winkel, een bakker en is er dagelijks een markt in de zomermaanden. Houdt u van brocante? Dan kunt u elke zaterdag en zondag de brocantemarkt afstruinen. Ontdek de prachtige Hérault per fiets en maak mooie tochten op de vele fietspaden. Montpellier is een historische oude stad die het bezoeken waard is. Proef ook de zee en de heerlijke oesters van Bouziques, een typisch Franse lekkernij.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18,90 €28,90 €40,50 per dag
Extra persoon €4 €6,50 €8 per dag
Parkeren €3 €5 €8,50 per dag
Gast €2 €2,50 €3 per dag

Huisdieren zijn van 30/6 tot en met 1/9 niet toegestaan op de camping. Wifi is aanwezig, maar betaald.

Camping Beauregard Plage

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Marseillan-Plage

250 chemin de l’Airette
34340 Marseillan-Plage

+33 (0)4 67 77 15 45
Duits, Engels, Frans, Spaans
eind maart - half oktober

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.