Meer foto's

Camping Le Sérignan Plage Nature

Camping Le Sérignan Plage Nature is een mooie, rustige naturistencamping aan zee met zwembad en waterverwenparadijs in de Languedoc-Roussillon. U heeft direct toegang tot een groot zandstrand aan de Middellandse Zee. Deze luxe camping in Zuid-Frankrijk heeft ruime afgebakende kampeerplaatsen en huuraccommodaties waaronder comfortabel ingerichte tenten en mobilhomes met een capaciteit tot 6 personen. Geniet in het waterverwenparadijs (toegankelijk vanaf 16 jaar) met bubbelbaden, of van een ontspannende massage terwijl de jonge kampeerders zich vermaken tijdens de leuke sport- en spelanimaties, op het sportterrein of in de speeltuin. De camping ligt direct aan een mooi bewaakt naturistenstrand en biedt waterpret voor het hele gezin. Regelmatig worden ’s avonds op camping Le Sérignan Plage Nature leuke activiteiten georganiseerd. Voor vers brood, de ochtendkrant en boodschapjes hoeft u de camping niet af; dit alles vindt u in de campingwinkel. Geen zin om te koken? U vindt in het restaurant lekkere (afhaal)maaltijden en pizza’s.

Naturistencamping Le Sérignan Plage Nature

Er is heel wat te zien en te beleven in de buurt van Sérignan Plage en de Hérault. Bezoek tijdens uw vakantie op Camping Le Serignan Plage Nature met de kinderen het Aquarium en het Dinosauruspark in Cap d’Agde, of slenter door dit leuke levendige stadje. Zoekt u naar meer sportieve uitjes? Zoek de hoogten op tijdens een boomklimparcours in Béziers, maak een kajaktocht over de rivieren van de Hérault of neem een duik in het Aquapark. Ontdek de flora en fauna van de Languedoc tijdens een boottocht over de Canal du Midi, maak mooie wandel- of fietstochten, of bezoek het natuurpark van de Haute Languedoc; Parc naturel régional du Haut-Languedoc. Ontdek de wijngaarden, wijn châteaux en de vissershaven van Sète. Sètes is de stad van Franse chansonnier George Brassens, slenter over de kades en proef van de verse visvangst in een van de gezellige restaurantjes.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Sérignan Plage Nature
Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Sérignan-Plage

Sérignan Plage, 34 410 Sérignan

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Favoriete camping

    Dit is al 30 jaar mijn favoriete camping.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe