Camping Le Parc Isertan

Camping le Parc Isertan is een mooie bergcamping in de Franse Alpen met een prachtig uitzicht op la Grande Casse, een van de hoogste bergen in de Vanoise. Voor elk wat wils: skiën, zwemmen, kamperen in de zomer en in de winter. In de zomer kunt u uw tent of caravan plaatsen op de mooie terrassen met elektriciteitsaansluiting. Voor campers is er een servicepunt op camping Le Parc Isertan. Ook in de winter kunt u kamperen met platte plaatsen die allen sneeuwvrij gemaakt worden. De sanitairgebouwen zijn verwarmd en aangepast aan mindervaliden. Het overdekte en verwarmde zwembad is het gehele jaar geopend. Bewonder in de winter via de grote glazen wanden de prachtige uitzichten op de bergen en de ondergaande zon. Vanaf 8 uur ’s morgens kunt u heerlijk ontbijten en genieten van vers brood, croissants en chocoladebroodjes.

Kamperen in de Savoie

Via camping Le Parc Isertan krijgt u toegang tot de activiteiten in hotel Epicéa Lodge waar u gebruik kunt maken van de televisieruimte, speelruimte, bibliotheek en aquarium. In de winter brengt een gratis shuttle u van de camping naar de voet van de skipistes waar u direct in een skilift kunt stappen en mooie afdalingen kunt maken. In de zomer zijn er volop festiviteiten te vinden zoals het Fête Nationale en een kinderfestival ‘Festival enfants Marmottons’.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Le Parc Isertan voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17 €21 €26 per nacht
  • Kampeerplaatsen: o.b.v. 2 personen met voertuig en tent en caravan of camper.
Camping Le Parc Isertan
Frankrijk Rhône-Alpes Savoie Pralognan-la-Vanoise

Quartier Isertan, 73710 Pralognan-la-Vanoise

Engels, Frans, Italiaans, Spaans
januari - april, mei - september, kerst/oud & nieuw

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe