Camping Le Pilat

Camping Le Pilat is een middelgrote familiecamping in de Drôme Provençale. De camping is aangelegd rondom een Provençaals landhuis, waarin ook een deel van de gemeenschappelijke ruimtes zijn gehuisvest. Jong en oud kunnen zich helemaal uitleven in het heerlijke buitenzwembad met peuterbad en waterglijbaan. Daarnaast is er een voetbalveld, volleybalveld, jeu de boulesbaan, pingpongtafel en een speeltuin voor de kids. Bij de snackbar kun je een lekkere maaltijd afhalen en genieten van een koud drankje. Elke ochtend zijn er verse broodjes te koop.

Kamperen in de Drôme Provençale

De camping ligt midden in de natuur, tussen de lavendelvelden op slechts 13 kilometer van Nyons en op 1 kilometer van de Gorges de Trente-Pas. Nyons staat bekend als de stad van de olijven en de olijfolie. Je moet dan ook zeker het Musée de l’Olivier bezoeken. In dit museum kun je alles leren over de olijven die uit de regio komen. Daarnaast heeft Nyons een mooi historisch centrum. Je vindt er gezellige straatjes met veel groene bomen, terrasjes en winkeltjes. Op het plein vindt er elke donderdag een leuke markt plaats.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Le Pilat voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pilat
Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Saint-Ferréol-Trente-Pas

Route de Bourdeaux, 26110 Saint-Ferréol-Trente-Pas

Engels, Frans

Contactformulier

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Le Pilat is ’n sfeervol, rustig, prachtig, plekje in de natuur

    Het heeft “iets” waardoor we er al meerdere jaren terug komen met ons caravannetje. Het is er gemoedelijk, groen, je ziet er de gieren vliegen die je vanuit Remuzat met een rondleiding over je heen hoort zoeven. Bij het terras v.d. camping zie je een gier in een steen, ga ‘ns kijken bij Laurent hij maakt ze helemaal zelf, en ook andere mooie dingen. Echt handwerk, over het bruggetje direct links in de bocht. Fiets naar de markt in Nyons, voor heerlijke lokale verwennerijen, bij de rotonde staat de forellenkweker, heerlijk op de b.b.q. Terug op de camping zittend bij de lavendel en ’n lekker lokaal wijntje, helemaal top. De eigenaren Vivianne, Valerie & Olivier staan altijd voor je klaar, zij werken met hart & ziel aan hun geweldige camping, ook staan ze altijd voor je klaar met raad & daad.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe