Algemene gegevens

Staanplaatsen: 67
Huuraccommodaties: 23

Camping Le Pilat

Camping Le Pilat in Saint-Ferréol-Trente-Pas is een middelgrote camping met zwembad gelegen in de Drôme. De camping ligt midden in de natuur, tussen de lavendelvelden op slechts 13 kilometer van Nyons en op 1 kilomter van de Gorges de Trente-Pas. Camping Le Pilat in Franrkijk is aangelegd rondom een Provençaals landhuis, waarin ook een deel van de gemeenschappelijke ruimtes zijn gehuisvest.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Pilat voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pilat

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Saint-Ferréol-Trente-Pas

Route de Bourdeaux, 26110 Saint-Ferréol-Trente-Pas

+33 (0)4 75 27 72 09
Engels, Frans

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Le Pilat is ’n sfeervol, rustig, prachtig, plekje in de natuur

    Het heeft “iets” waardoor we er al meerdere jaren terug komen met ons caravannetje. Het is er gemoedelijk, groen, je ziet er de gieren vliegen die je vanuit Remuzat met een rondleiding over je heen hoort zoeven. Bij het terras v.d. camping zie je een gier in een steen, ga ‘ns kijken bij Laurent hij maakt ze helemaal zelf, en ook andere mooie dingen. Echt handwerk, over het bruggetje direct links in de bocht. Fiets naar de markt in Nyons, voor heerlijke lokale verwennerijen, bij de rotonde staat de forellenkweker, heerlijk op de b.b.q. Terug op de camping zittend bij de lavendel en ’n lekker lokaal wijntje, helemaal top. De eigenaren Vivianne, Valerie & Olivier staan altijd voor je klaar, zij werken met hart & ziel aan hun geweldige camping, ook staan ze altijd voor je klaar met raad & daad.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.