Alle foto's

Camping Le Repaire

De ideaal gelegen camping Le Repaire in Thiviers aan de rand van het Parc Naturel Régional Périgord-Limousin, in het hart van de Périgord Vert in de Dordogne, biedt 90 schaduwrijke kampeerplaatsen en 10 houten chalets voor 1 tot 6 personen. Geniet van het zwembad met kikkerbad voor de kinderen, het vismeertje en de activiteiten in een gezellige familiesfeer. Camping Le Repaire beschikt over een snackbar met eenvoudige kaart, een kampeerwinkeltje voor de basisproducten en speeltuin voor de kinderen. Overdag kunt u een wedstrijdje tafeltennissen of badmintonnen, een spelletje pétanque spelen en verschillende buitenactiviteiten ontdekken die veranderen naar gelang het activiteitenprogramma.

De camping heeft een eigen vismeertje van 4000 m² speciaal voor visfanaten. Als u uw visspullen niet hebt meegenomen en als u graag kennis wilt maken met deze activiteit voor jong en oud, dan biedt de camping de verhuur van kleine vishengels (voor de voorn). Wanneer u niet zo van vissen houdt, dan biedt de camping een waterfiets. Geniet op het water van ontspanning in een beschermde natuurlijke omgeving. Geniet van ontspanning bij de snackbar van de camping. De ideale plek om met familie of vrienden samen te komen rondom een verfrissend drankje of een kant-en-klare maaltijd.

Vakantie in de Dordogne bij Le Repaire

De camping, op het kruispunt van Limoges / Périgueux, op 20 km van Brantôme, is het ideale startpunt om de Périgord, met zijn historische en natuurlijke erfgoed, de kastelen, tradities en gastronomie te ontdekken. Breng een bezoekje aan de prehistorische grotten zoals die van Font-de Gaume en Combarelles waar de Cro-Magnon Mens werd ontdekt! Deze grotten liggen genesteld in de vallei van Vézère en vlakbij het Musée national de Préhistoire. Ga ook op ontdekking naar de kastelen van de Périgord: het château de Bourdeilles, het château fort de Laxion en het château de Hautefort zijn verrassend door hun indrukwekkende bouwstijl en geschiedenis! Ontdek ook Brantôme en het holbewonerstraject van de abdij, het musée Fernand Desmoulin en zijn collecties van prehistorische kunst, de straatjes met monumenten uit de Middeleeuwen.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Repaire
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Thiviers

Le Repaire, 24800 Thiviers

Engels, Frans
maart - november

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe