Camping Le Saint Michelet in de gemeente Goudargues beschikt over een verwarmd zwembad en ligt aan de rivier de Cèze in de Gard, Languedoc-Roussillon.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 160
Huuraccommodaties: 60
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 200 m

Camping Le Saint Michelet

Camping Le Saint Michelet in de gemeente Goudargues beschikt over een verwarmd zwembad en ligt aan de rivier de Cèze in de Gard, Languedoc-Roussillon. De rustige camping heeft direct toegang tot een eigen strandje. Camping Le Saint Michelet biedt ruime, schaduwrijke kampeerplaatsen, stacaravans en ingerichte tenten. De familiecamping, in een natuurlijk aangelegde omgeving, beschikt naast een zwembad over een peuterbad, bar-restaurant en animatie in het hoogseizoen (juli-augustus). Op het terras kunt u dagelijks terecht voor een drankje of ijsje en luxebroodjes. Vanaf 18.30 uur kunt u in het restaurant op het terras naast het zwembad genieten van heerlijke Zuid-Franse gerechten, pizza’s, salades, vlees- en visschotels, bereid met verse lokale producten.

Kamperen aan een rivier in de Gard

Camping Le Saint Michelet ligt op slechts 500 meter van het Franse dorp Goudargues “Klein Venetië in de Gard”, hier vindt u winkeltjes, restaurantjes en een boerenmarkt. Op 30 minuten rijden bent u bij Vallon Pont d’Arc, de Pont d’Arc en de Pont d’Arc Cave. Op 1 uur rijden bent u in de Anduze, Avignon en het Palais des Papes, Nîmes. Tenslotte bent u op 1.30 uur rijden van de zee. Het klimaat is hier uitstekend vanwege het Centrale Massief, dat het gebied tegen het slechte weer beschermd en door de invloed van de Mediterrane Kust. De Cèze is een ondiepe rivier met weinig stroming waardoor u er al vroeg in het seizoen in kunt zwemmen. Het privéstrand op het weidegras is schaduwrijk en biedt directe toegang tot het water. Op deze plek is de rivier diep genoeg voor het zwemplezier van jong en oud. De liefhebbers van kanovaren hebben alle gelegenheid om de rivier per kano af te dalen.

Flower Camping Le Saint Michelet

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Goudargues

Route de Frigoulet, 30630 Goudargues

+33 (0)4 66 82 24 99
Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.