Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 19

Camping Le Vieux Vallon

Camping Le Vieux Vallon in Vallon Pont d’Arc is een middelgrote camping met zwembad in de Ardèche in de Auvergne-Rhône-Alpes. Aan de voet van de ruïnes van de Vieux Vallon, biedt deze kleine en rustige familiecamping schaduwrijke staplaatsen, cabanes, bungalowtenten en chalets. De camping beschikt over een activiteiten programma voor jong en oud. Daarnaast heeft Camping Le Vieux Vallon een speeltuin en een trampoline. Ideaal voor een familievakantie in Zuid-Frankrijk!

Omgeving van de Ardèche

Rondom Camping Le Vieux Vallon in Zuid-Frankrijk is genoeg te doen. Zo kan je in de buurt heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken. Maar ook grotten bezoeken en de prachtige natuur bewonderen. Ben je liever sportief bezig? Ga dan paardrijden, klimmen of canyoning doen. Verder is het leuk om de wijngaarden en leuke marktjes te bezoeken.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Vieux Vallon voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Vieux Vallon

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Vallon Pont d'Arc

Route des Gorges quartier la Combe, 07150 Vallon Pont D’arc

04.75.88.01.47
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.