Algemene gegevens

Staanplaatsen: 20
Huuraccommodaties: 55

Camping Les Alouettes

Camping Les Alouettes in Bretignolles-Sur-Mer is een kleinschalige camping in de Vendée met zwembad gelegen aan de kust in de regio Pays-de-la-Loire. Deze 4 sterren camping ligt op 5 minuten met de auto van de Atlantische kust. De camping aan zee beschikt over stacaravans, chalets en ingerichte tenten. Daarnaast worden er staanplaatsen voor je eigen tent, caravan of camper verhuurt. Op camping Le Alouettes is genoeg te doen. Zo is er een ruim aanbod aan recreatiemogelijkheden, zwembaden, kinderclubs, een speeltuin, fitnessruimte en een masseur voor ontspanning. In de maanden juli en augustus is er een kinderclub en een restaurant gespecialiseerd in gegrilde gerechten en pizza, evenals bar beschikbaar op het terrein. De camping heeft zijn eigen wifipunt en een campingwinkel met basisassortiment bij de receptie.

Ontdek de Vendée

In de omgeving van camping Les Alouettes is genoeg te doen. Zo heb je in de buurt verschillende leuke dorpjes en steden. Dit zijn Brétignolles-Sur-Mer waar de camping gevestigd is, Saint-Gilles-Croix-de-Vie, Les Sables d’Olonne en Saint Jean de Monts. Het aanbod aan recreatiemogelijkheden is groot. Zo heb je het themapark Puy du Fou, dierentuin Les Sables, kastelen Talmont Saint Hilaire en de Avonturiers en nog veel meer. Maar daarnaast kan je in de omgeving ook heerlijk wandelen en fietsen en heerlijke een dagje naar het strand gaan.

Camping Les Alouettes

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Brétignolles-sur-Mer

La Haute Fontaine – BP 53, 85470 Bretignolles-sur-Mer

+ 33(0)2 51 22 96 21
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.