Algemene gegevens

Staanplaatsen: 20
Huuraccommodaties: 80

Camping Les Bö-Bains

Camping Les Bö-bains is een familiecamping met zwemparadijs en glijbaan mooi gelegen aan de rivier de Dordogne in Badefols-en-Dordogne in de Périgord. Deze groene camping biedt afgebakende kampeerplaatsen en huuraccommodaties waaronder mobilhomes en chalets. Er is waterpret voor jong en oud in het zwemparadijs met twee zwembaden (waarvan 1 verwarmd) met glijbaan, én in de nabijgelegen rivier de Dordogne. De allerkleinsten vermaken zich prima in het peuterbad of in de speeltuin. Er is een groot sportterrein waar van alles mogelijk is: boogschieten, midgetgolfen, tafeltennissen, badminton, volleybal en voetbal, etc. In het hoogseizoen verzorgt animatieteam van Les Bö-Bains een volledig programma aan sport, spel, excursies en entertainment voor jong én oud. Bij de receptie wordt u door meertalige medewerkers van Les Bö-Bains te woord gestaan over alle activiteiten die op de camping en in de buurt ondernomen kunnen worden. De nabijgelegen campingwinkel biedt uitkomst voor een paar kleine boodschapjes. Hier vindt u tevens ’s ochtends vers brood. Heeft u geen zin om te koken, strijk dan neer op het terras van het restaurant en laat u een lokale specialiteit voorschotelen.

Ontdek de Périgord

Camping Les Bö-Bains ligt op een prachtige locatie in de vallei van de Dordogne, direct aan de gelijknamige rivier. De camping strekt zich uit over maar liefst 600m rivieroever. De prachtige omgeving kan het beste ontdekt worden tijdens mooie wandelingen, fietstochten en paardrijtochten. Of huur een kano en daal de rivier de Dordogne af. De mooiste bezienswaardigheden van de Périgord liggen in een straal van 20km. Zo ligt de camping tussen de mooie historische stadjes Bergerac en Sarlat, beide zeker het bezoeken waard. Flaneer door het oude centrum, slenter over de markten en proef de lokale specialiteiten zoals truffel, ganzenlever of wijn. In de vallei van de Dordogne zijn vele kastelen te bezoeken, zoals het kasteel van Milandes, het kasteel en het dorpje van Beynac-Casenac of het kasteel en de tuinen van Losse.
Bewonder in de grotten van Lascaux de prehistorische grottekeningen, en de prachtige kristallen in de grotten van Proumeyssac. Of daal af in de gouffre de Padirac…grotten met ondergrondse meren en rivieren…

We hebben een aantal opties voor Camping Les Bö-Bains voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Bö-Bains

Frankrijk Aquitaine Dordogne Badefols

24150 Badefols

+33 (0)5 53 73 52 52
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans
begin maart - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.