Alle foto's

Camping les Coudoulets

Camping les Coudoulets in Pradons is een kindvriendelijke camping in het zuiden van de Ardèche aan de rivier in een bosrijke omgeving in de Rhône-Alpes. Kom genieten van de rust, comfort en de natuur- en waterrecreatie. De kampeerplaatsen zijn afgebakend en liggen in de schaduw of in de halfschaduw. Er is een elektriciteitsaansluiting en er bevinden zich voldoende waterpunten in de buurt van uw kampeerplaats. Het sanitiargebouw is verwarmd en geïsoleerd en er is een speciale ruimte voor baby’s. Ook is er een douche voor honden en een servicepunt voor campers. In het hoogseizoen is er een broodservice en kunt u kranten (inclusief Nederlandse en Belgische kranten) kopen. Camping les Coudoulets beschikt over een verwarmd zwembad met waterspeelruimte, jacuzzi en whirlpool. Er zijn springkussens, een speeltuin en u kunt hier basketballen, volleyballen en tafeltennis spelen. Ook worden er toernooien georganiseerd zoals jeu de bouleswedstrijden en ook kinderen worden niet vergeten. Zo zijn er handwerkklasjes, spelletjes en de fameuse minidisco.

Camping aan de rivier de Ardèche

In de rivier de Ardèche, grenzend aan de camping les Coudoulets, kunt u naar hartenlust kanoën, zwemmen en vissen. In het hoogseizoen organiseert de camping een workshop kanoën of kajakken en leert u de kneepjes van deze watersporten. Rondom de camping is er genoeg avontuur te beleven: wandeltochten, paardrijden, bergbeklimmen, speleologie en canyoning.

Overige information van deze accommodatie

Camping Les Coudoulets
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Ardèche Pradons

Chemin de l’Ardèche, 07120 Pradons

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april - half september

Contactformulier

2 Reviews

Schrijf een review
  1. Er is alles wat een jong gezin nodig heeft

    Wij zijn nu al 2 jaar achtereen naar camping Les Coudoulets geweest. Vorig jaar als laatste en dit jaar als eerst camping! Er is alles wat een jong gezin nodig heeft! Speeltuin, mooi zwembad of het riviertje dat tegen de camping ligt! Je kan er gezellig gaan eten of afhalen. Er is een spar op wandelafstand. Wij stonden met de mobilehome op een mooi verzorgde en ruime plaats. Het sanitair was ook altijd heel proper! Heel vriendelijke gastvrouw en gastheer!!! Prijs/kwaliteit (in het hoogseizoen) is ook dik ok!! Toch wel een aanrader!!

  2. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen

    Vorig jaar (2015) geweest met de caravan, de service is erg goed. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen (ook omdat het kleinschalig is). De hygiëne is moeilijk te overtreffen, alles is heel erg schoon. Echt een aanrader.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe