Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 250 m

Camping Les Falquets

Camping Les Falquets in Charmes-sur-l’Herbasse is een kleine rustige comfortabel familiecamping aan een riviertje in het departement Drôme in de Rhône-Alpes. De camping ligt in een glooiend landschap vlakbij het bergmassief van de Vercors, en nabij de Drôme Provençale. U heeft keuze uit 58 afgebakende kampeerplaatsen: zonnig of in de schaduw. De standplaatsen liggen volop in het groen. Op de camping zijn geen stacaravans of chalets te huur, dit bevordert het echte kampeergevoel. Aan de rand van het riviertje kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken. De kinderen kunnen ook gebruik maken van skelters en kinderfietsen.

Kleine camping in de Drôme

Het landschap van de Drôme is heuvelachtig en wordt afgewisseld door valleien, bossen en rivieren. De camping ligt in de buurt van de Drôme Provençaal, de Vercors en Ardèche, dit biedt volop mogelijkheden voor uitstapjes naar Franse dorpjes en wandelingen in de natuur. Bezoek het Palais Idéal van Facteur Cheval, Le Jardin des Fontaines, het dorp Saint-Antoine, Le Vercors en het meer Champos. Tevens zijn er een thema -en dierenpark voor de kinderen.

Bekijk de prijzen van Camping Les Falquets bij een van onze partners:

Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15 €15 €21,50 per dag
Extra persoon €4 €4 €5,50 per dag
Kind tot 10 jaar €2,50 €2,50 €3,50 per dag
Elektriciteit 6 A €3,70 €3,70 €3,70 per dag
Hond €0,00 €0,00 €0,00 per dag

Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met auto, tent of caravan.

Camping Les Falquets

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Charmes-sur-l'Herbasse

475 route de margés, 26260 Charmes-sur-l’Herbasse

+33 (0)4 75 45 75 57
Engels, Frans
mei - augustus

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.