Bijzonderheden

Kampeerterrein

Kampeerplaatsen: 60
Oppervlakte: 1,5 ha
Hoogte: 250 m

Camping Les Falquets

Camping Les Falquets in Charmes-sur-l’Herbasse is een kleine rustige comfortabel familiecamping aan een riviertje in het departement Drôme in de Rhône-Alpes. De camping ligt in een glooiend landschap vlakbij het bergmassief van de Vercors, en nabij de Drôme Provençale. U heeft keuze uit 58 afgebakende kampeerplaatsen: zonnig of in de schaduw. De standplaatsen liggen volop in het groen. Op de camping zijn geen stacaravans of chalets te huur, dit bevordert het echte kampeergevoel. Aan de rand van het riviertje kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken. De kinderen kunnen ook gebruik maken van skelters en kinderfietsen.

Kleine camping in de Drôme

Het landschap van de Drôme is heuvelachtig en wordt afgewisseld door valleien, bossen en rivieren. De camping ligt in de buurt van de Drôme Provençaal, de Vercors en Ardèche, dit biedt volop mogelijkheden voor uitstapjes naar Franse dorpjes en wandelingen in de natuur. Bezoek het Palais Idéal van Facteur Cheval, Le Jardin des Fontaines, het dorp Saint-Antoine, Le Vercors en het meer Champos. Tevens zijn er een thema -en dierenpark voor de kinderen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijfsduur
Kampeerplaats €15 €15 €21,50 per dag
Extra persoon €4 €4 €5,50 per dag
Kind tot 10 jaar €2,50 €2,50 €3,50 per dag
Elektriciteit 6 A €3,70 €3,70 €3,70 per dag
Hond €0,00 €0,00 €0,00 per dag

Kampeerplaatsen op basis van 2 personen met auto, tent of caravan.

Camping Les Falquets
Rhône-Alpes Drôme Charmes-sur-l'Herbasse

475 route de margés
26260 Charmes-sur-l’Herbasse

+33 (0)4 75 45 75 57
Bekijk klant, Engels, Frans
mei - augustus

Beoordeel de camping

Ik verklaar dat deze beoordeling is gebaseerd op mijn eigen ervaring en mijn oprechte mening over deze camping weergeeft. Door het plaatsen van een beoordeling gaat u akkoord met onze spelregels.