Algemene gegevens

Staanplaatsen: 216
Huuraccommodaties: 200
Hoogte: 250 m

Camping Le Grand Lierne

Camping Le Grand Lierne in Chabeuil is een gezinscamping in het hart van de Drôme in de Rhône-Alpes. Er is een prachtig zwemparadijs met verwarmde glijbanen.

De kampeerplaatsen liggen op een vlak en groen kampeerterrein en zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. U kunt gebruikmaken van een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt in de buurt. Naast traditioneel kamperen zijn er ook stacaravans, ingerichte tenten en mobilhomes te huur op de camping. Alle huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien voor een comfortabele vakantie in Frankrijk. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Geen zin om te koken? Haal dan een van de lekkere afhaalmaaltijden of eet een hapje in het restaurant.

Camping Le Grand Lierne is een waar paradijs voor iedereen die van zwemmen houdt. Het zwemparadijs bestaat uit drie buitenzwembaden waarvan er twee verwarmd zijn. Ook is er een overdekt en verwarmd zwembad en twee peuterbadjes met spelletjes voor kinderen, een waterglijbaan en een sensationele SpaceBowl glijbaan. Urenlang waterplezier voor het hele gezin! De camping organiseert geweldige animatie zoals disco-avonden, voorstellingen en sporttoernooien. Voor de Nederlandse gasten is er een informatiebijeenkomst in het Nederlands met een welkomstdrankje. Speciaal voor jongeren is er een barbecue-avond om nieuwe vriendschappen te sluiten. In de miniclub werkt een Nederlandse animator die vijf dagen per week leuke activiteiten organiseert.

Gezinscamping Le Grand Lierne in de Drôme

Vanaf camping Le Grand Lierne kunt u genieten van de prachtige kliffen in de Vercors. Het regionaal natuurpark ligt om de hoek en is uitermate geschikt om te gaan wandelen en de prachtige natuur te ontdekken. Bezoek ook de stad Valence op 15 kilometer van de camping en bewonder de kerken, fonteinen en de indrukwekkende kathedraal. Proef de regio en geniet van ravioli, lavendel en natuurlijk olijfolie en olijven. Maak ook een uitje naar een van de beroemde wijnroutes.

Camping Capfun Domaine Le Grand Lierne

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme Chabeuil

Chemin du Grand Lierne
26120 CHABEUIL

+33 (0)4 75 59 83 14
Engels, Frans, Spaans
eind april - begin september

Laat een beoordeling achter

Hierbij verklaar ik dat mijn beoordeling gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.