Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 165
Kampeerterrein: 5 ha

Camping Les Galets

Camping Les Galets in Argelès-sur-Mer is een natuurcamping onder de Mediterraanse zon in de Pyrénées Orientales in de Languedoc-Roussillon. Wellness, vertier en sport staan centraal op deze camping. De kampeerplaatsen liggen verspreid over een groen kampeerterrein. De plaatsen zijn afgebakend door hagen en struiken en begroeid met gras. De bomen op het terrein zorgen voor voldoende schaduw en privacy. Naast traditioneel kamperen is er ook de mogelijkheid om een comfortabele huuraccommdatie te huren. Zo zijn er mobilhomes en chalets, ook toegankelijk voor mindervaliden. Op de camping bevindt zich een bar en een restaurant met heerlijke afhaalmaaltijden. Ook ideaal om een avondje te komen dineren. Verder is er een supermarkt voor de eerste levensbehoeften aanwezig. De kidsclub is een paradijs voor kinderen op camping Les Galets. Tijdens de zomermaanden worden er tal van activiteiten georganiseerd. Er is een speeltuin en een sportveld waar men kan handballen, basketballen en voetballen. Verder is er een volleybalveld, tafeltennistafels en een biljarttafel. Tijdens een regenachtig dagje gaat u naar de recreatieruimte met verschillende videospellen. In het zwembad kunnen kinderen zwemlessen volgen. Ook tijdens de avond is er volop vertier zoals een disco-avond, karaoke en lekkere themadiners.

Natuurcamping in de Pyrénées-Orientales

Houdt u van water en sporten? Dan is de Languedoc-Roussillon de ultieme regio voor u. Ga bijvoorbeeld kitesurfen, zeekajakken, zeilen of diepzeevissen. De Atlantische kust bij camping Les Galets is prachtig te bewonderen via mooie wandeltochten langs de zee. Er zijn twee natuurparken te bezichtigen en ook de bergen liggen in de buurt om bewonderd te worden. Liever even relaxen? Neem een handdoek mee en strijk neer op een van de mooie stranden en geniet van de warme zon en het kabbelende water.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Galets voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Galets

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Argelès-sur-Mer

Route de Taxo à la mer, 66700 Argelès-sur-Mer

+33 (0)4 68 81 08 12
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.