Algemene gegevens

Staanplaatsen: 175
Huuraccommodaties: 28
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 1224 m

Camping L’Enclave

Camping L’Enclave in Estavar is een familiecamping gelegen langs een beek in de Pyrénées-Orientales op een bebost kampeerterrein in de Languedoc-Roussillon. In het beekje die over de camping voert kunt u vissen op forel.

De kampeerplaatsen op Camping L’Enclave liggen langs de oever van de kleine rivier zodat u optimaal geniet van het water. In de vier sanitairgedeeltes vindt u warm en koud waterwasbakken. Kiest u liever voor iets meer luxe dan het traditioneel kamperen? Huur dan een van de huuraccommodaties. De mobilhomes op deze camping zijn van alle gemakken voorzien. Wasjes draaien kan in de wasserette. In het restaurant proeft u heerlijke pizza’s en andere gerechten uit de streek. Het is mogelijk om een verblijf te boeken op basis van half pension of volpension.

Camping L’Enclave beschikt over een zwembad met een apart peuterbadje voor de allerkleinsten. Voor kinderen is er een groot speelterrein waar ze zich flink kunnen uitleven. Verder is er een tennisbaan, een tafeltennistafel en een voetbalveld. In de zomer organiseert de camping volop activiteiten en animatie voor het hele gezin.

Camping L’Enclave in de Languedoc-Roussillon

Rondom camping L’Enclave zijn er ook verschillende sportieve activiteiten te beleven. Maak wandelingen op verschillende niveaus of trek er op uit te paard. Het kleine gele treintje voert u ook langs de mooiste plekjes van de Pyrénées-Orientales. Houdt u van avontuur? Ga dan een dagje bergklimmen of via-ferrata. In de winter zijn de skistations in de buurt. Visliefhebbers gaan vissen in de meren en rivieren. Ook is het mogelijk om te paragliden, kanoën en raften.

Controleer prijzen & beschikbaarheid van Camping L'Enclave bij onze partners:

Camping L’Enclave

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Estavar

66800 Estavar

+33 (0)4 68 04 72 27
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.