Algemene gegevens

Staanplaatsen: 99
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Le Haras

Camping le Haras is een kleinschalige familiecamping in Palau del Vidre in Zuid-Frankrijk op 7 kilometer van het strand van Argelès-sur-Mer gelegen in een groot park van een 19e eeuws jachthuis. Culinaire maaltijden in restaurant L’Oranger, sfeervolle avonden met alle gasten en een prachtige omgeving zorgen dat u op en top geniet. De camping heeft een ruim aanbod van verschillende huuraccommodaties zodat u altijd de perfecte slaapplek vindt. Boekt u een kampeerplaats dan kunt u natuurlijk ook gebruikmaken van elektriciteitsaansluiting en water. De ruime plaatsen worden afgebakend door natuurlijke hagen voor voldoende privacy. Even tot rust komen en genieten van een boekje. In de bibliotheek van camping le Haras kunt u gratis boeken lenen. Er is een internetaansluiting om uw mailtjes te lezen en natuurlijk het thuisfront op de hoogte te houden. In het hoogseizoen kunt u meedoen aan verschillende activiteiten zoals boogschieten en volleybal. Op camping Le Haras kunt u een honderdtal mediterrane of tropische plantensoorten ontdekken, leuk voor de natuurliefhebber.

Camping Le Haras, kamperen in Argelès-sur-Mer

Het afwisselende landschap met bergen, de zee en prachtige Catalaanse dorpen staat garant voor een mooie vakantie. Cultuurliefhebbers bezoeken de vele musea, galerieën en historische bezienswaardigheden. Spanje ligt op een paar kilometer afstand. Bezoek het Salvador Dali-museum in Figuères of ga iets verder en ontdek de mooie stad Barcelona.

Camping Le Haras

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Palau-del-Vidre

Domaine St. Galdric, 66690 Palau-del-Vidre

+33 (0)4 68 22 14 50
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.