Algemene gegevens

Staanplaatsen: 42
Huuraccommodaties: 201
Kampeerterrein: 11 ha

Camping Le Bosc d’en Roug

Camping Le Bosc d’en Roug in Saint-Cyprien is een grote familiecamping in de Pyrénées Orientales op 3 kilometer van de zee en 300 meter van het historische centrum in de Languedoc-Roussillon. In de zomer is er een klein treintje dat u gratis naar het strand brengt. De kampeerplaatsen liggen verspreid over een groen kampeerterrein onder hoge bomen. U geniet hier van rust en kalmte. De camping verhuurt ook mobilhomes voor groepen tot en met 8 personen. De huuraccommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Wassen kan in de wasserette. Ook voor het avondeten kunt u op de camping terecht: er is een restaurant, een bar en een campingwinkel. Camping Le Bosc d’en Roug biedt leuke animatie voor een geslaagde vakantie aan zee. Zo kunt u tennissen op de tennisbaan, sporten op het sportveld en aquagymlessen volgen. Het zwembad beschikt over een peuterbadje voor de kleintjes en er is een speeltuin met verschillende speeltoestellen. In de ochtend vermaken kinderen zich in de Kids Club en ook ‘s avonds hoeft u zich geen moment te vervelen: cabaret, spektakels, gekostumeerde avonden en heerlijk eten.

Wandelen in de Languedoc-Roussillon

Rondom camping Le Bosc d’en Rouge vindt u volop veilige wandelpaden. Binnen 300 meter zit u in het historische centrum van Saint-Cyprien waar u onder andere een casino en een discotheek vindt. Maar er is nog meer te beleven: canyoning, golfen en paardrijden. Bezoek ook het kasteel van Salses, de prachtige prehistorische vestingen en geniet van alles wat de Languedoc-Roussillon u te bieden heeft.

Controleer prijzen & beschikbaarheid van Camping Le Bosc d'en Roug bij onze partners:

Camping Le Bosc d’en Roug

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Saint-Cyprien

route Départementale 40, 66750 Saint-Cyprien

+33 (0)4 67 39 87 39
Frans, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.