Algemene gegevens

Staanplaatsen: 277
Huuraccommodaties: 257
Kampeerterrein: 12 ha

Camping Les Grands Pins

Camping Les Grands Pins in Lacanau-Océan is een echte familiecamping aan de Atlantische kust van Frankrijk volop leuke activiteiten voor groot en klein aan de kust van Gironde. De heilzame werking van het verwarmde zwembad en de rechtstreekse toegang tot het zandstrand maken dit tot een top verblijf in de Gironde. Er is een perfecte mix tussen watersport, animatie en kinderactiviteiten op camping Les Grands Pins. Doe mee aan de vriendschappelijke sportwedstrijden en kom fit terug van vakantie. Iets nieuws proberen? Neem surflessen! Camping Les Grands Pins regelt dit voor u in de zomermaanden. Ook kinderen worden helemaal in de watten gelegd. De gratis miniclub wordt 5 dagen in de week georganiseerd door drie enthousiaste animatoren. De jongsten gaan naar de heuse ‘Youky Disco’ aan het begin van de avond! Volwassenen worden zeker niet vergeten: een artisanale markt, muzikale optredens en karaoke. Even bijtanken kan in het overdekte en verwarmde zwembad. De balneotherapie, de jacuzzi en de hydromassagestralen zorgen voor een opgeladen geest. Na een rondgang in het zwembad neemt u een heerlijke verfrissing aan de bar op het schaduwrijke terras.

Ontdek de Gironde

Start uw ontdekkingsreis in de Gironde op het water vanaf camping Les Grands Pins! Het Lac de Lacanau ligt op 5 km afstand waar u kunt zwemmen en verschillende watersporten kunt beoefenen. De stranden hier zijn prima om te golfsurfen. De vele fietspaden maken een fietstocht tot een must. Geniet van de prachtige natuur, bezoek mooie dorpjes en proef de culinaire hoogstandjes van deze regio. Zelfs per paard kunt u de omgeving verkennen. Golfliefhebbers profiteren van een eersteklas golfterrein in een dennenbos in de stad Lacanau.

We hebben een aantal opties voor Yelloh! Village Les Grands Pins voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Les Grands Pins

Frankrijk Aquitaine Gironde Lacanau Océan

Les Grands Pins, 33680 Lacanau-Océan

+33 (0)5 56 03 20 77
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Is dit jouw camping? Neem dan contact met ons op.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.