Camping Les Hameaux du Perrier in Lissac-sur-Couze is een actieve camping tussen Quercy en de Périgord in de Corrèze in de Limousin.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 94
Kampeerterrein: 12 ha

Camping Les Hameaux du Perrier

Camping Les Hameaux du Perrier in Lissac-sur-Couze is een actieve camping tussen Quercy en de Périgord in de Corrèze in de Limousin. Op 2 kilometer van de camping ligt het meer van Causse voor activiteiten midden in de natuur. Op het groene kampeerterrein staan 94 chalets geschikt voor groepen tot en met 6 personen. Elke huuraccommodatie beschikt over een terras met tuinmeubilair. Daarnaast kunt u uw auto parkeren naast uw cottage. Voor elke tweede auto kan er gebruik gemaakt worden van de centrale parkeerplaats. In de snackbar kunt u afhaalmaaltijden bestellen waaronder gebraden kip, friet en pizza. Ook is er een broodservice of kunt u bij de bar ontbijten. Eenmaal in de week organiseert camping les Hameaux du Perrier een traditioneel diner voor alle gasten. Ook in de avond is er gezellige animatie. Er is een minigolf voor het hele gezin en de camping biedt een excursie aan om een boerderij in de buurt te bezoeken. Zwemmen kan in de twee zwembaden op de camping waarvan een verwarmd is. Verder vindt u hier tafeltennis, jeu de boules en een sportterrein.

Camping Les Hameaux du Perrier in de Corrèze

Rondom camping Les Hameaux du Perrier zijn verschillende activiteiten te beleven. Zo is er een 18-holes golfbaan in Brive-Planchetorte en kunt u een vlucht in een luchtballon maken. Paardrijden, klimmen en kanoën of kajakken in de rivier is ook mogelijk. Er zijn enkele waterparken waaronder Quercyland en Parc Wizz’titi. In het meer van Causse zijn tal van watersporten te beoefenen.

Camping Les Hameaux du Perrier

Frankrijk Limousin Corrèze Lissac-sur-Couze

Le Perrier, 19600 Lissac-sur-Couze

+33 (0)5 55 23 68 76
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.