Algemene gegevens

Staanplaatsen: 51
Huuraccommodaties: 29

Camping Aux Portes Des Mille Sources

Camping Aux Portes Des Mille Sources in Bugeat is een middelgrote camping in de Corrèze gelegen aan een rivier. De familiecamping in Limousin beschikt over chalets, lodge-tenten, stacaravans, hutten en yurts. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Aux Portes Des Mille Sources een campingwinke en een speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in de snackbar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor natuurliefhebbers en voor rustzoekers

Kamperen in de Corrèze

In de omgeving van Camping Sites et Paysages Aux Portes Des Mille Sources in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals paardrijden en wandelen vind je in Corrèze interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar het stadje Perols-sur-Vézère met de moulins de Ravel, de stad Cars en neem een kijkje in het Regionaal Natuurpark van Millevanches. Verder is het een aanrader om het kasteel van Ventadour, de Gimel-watervallen en de Pans de Travassac.

We hebben een aantal opties voor Camping Aux Portes Des Mille Sources voor je op een rijtje gezet:

Camping Aux Portes Des Mille Sources

Frankrijk Limousin Corrèze

16 Rue des Trois Ponts, 19170 Bugeat

+33 (0)5 55 94 32 12
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.