Camping Le Soustran is een groene en kleine familiecamping met zwembad in de Corrèze bij een meer van een Nederlandse eigenaar in de Limousin.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 2,3 ha
Hoogte: 600 m

Camping Le Soustran

Camping Le Soustran is een echte familiecamping met zwembad in het departement de Corrèze van de regio Limousin. Uitkijkende over de glooiende heuvels van de Corrèze en door de gemoedelijke sfeer op de kindvriendelijke camping voelt u zich direct thuis. Le Soustran beschikt over 40 kampeerplaatsen, een volledig ingerichte caravan en een gîte voor de verhuur. Brood en een dagelijkse snack kunt u bestellen op de camping. De romantische aankleding van de camping geeft de gasten het gevoel werkelijk deel te nemen aan het zo typische Franse leven. De arrangementen van bloemen en de vele brocante- snuisterijen geven een ontspannen sfeer. De ruime plekken zijn een belangrijke toevoeging voor het vakantiegevoel. Het informatiebord vermeld iedere dag uitgaanstips. Samen tafelen, elkaar ontmoeten aan de bar, spetteren en plonsen in het zwembad. Zingen of broodjes bakken tijdens het kampvuur, spelen in de recreatieruimte of grootse sportevenementen bekijken, alles is mogelijk. Ongemerkt zullen de eigenaren u met raad en daad helpen om uw vakantiegevoel optimaal te kunnen beleven. Zeker door de fabuleuze ligging is deze groene, kleine, charmante camping in het hoogseizoen bij uitstek geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en jongelui. De vogelaar, visser, sportieveling of de rust en ruimte zoeker haalt hier zijn/haar hart op.

Kleine camping in de Corrèze

Door de centrale ligging in de Limousin is de camping een prima basis om de omgeving te verkennen. Vanaf de camping kan er naar hartenlust gewandeld en gefietst worden. Het meer is een uitdaging voor vissers, of de sportieve gast. Via stille en adembenemende routes is het een genot om een ritje per auto te maken. Gebruik maken van idyllische picknickplekjes, bijvoorbeeld aan de rivier de Dordogne, behoren tot de mogelijkheden. Vissen, zwemmen, of relaxen op een van de strandjes behoort tot de mogelijkheden. Wandelen en mountainbiken zijn de favoriete bezigheden, het Massief Centraal is daarbij een adembenemend achtergronddecor. Dat de Dordogne hier nog rustig meandert door de groene vallei is toonaangevend. Frankrijk eenvoudig op zijn allermooist. De vele bezienswaardigheden kunt u uitzoeken in de informatieboeken die voor de campinggasten zijn samengesteld. Wandel-, fiets- en autoroutes kunt u kosteloos gebruiken. Op het informatiebord zult u iedere dag een tip vinden die u het uitzoeken vergemakkelijkt. Château de Val, Tours les Merles, Viaduct de Roches Noir, allemaal dagtripjes die de moeite meer dan waard zijn. Neuvic ligt op 4 km afstand. Daar vindt u alle dagelijkse behoefte, zoals banken, supermarkten en kleine restaurants. Ussel, Egletons, Meymac zijn dorpjes in de omgeving die de bezoek zeker waard zijn. Met een ultra-light als een van de roofvogels de stilte ervaren, is een onvergetelijke kans.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13 €13 €22 per dag
Elektriciteit €3,75 €3,75 €3,75 per dag
Extra persoon €4,50 €4,50 €7 per dag
Kind tot 10 jaar €2,50 €2,50 €5 per dag
2e bijzet tent €2 €2 €3,50 per dag
Hond €1 €1 €1 per dag
Caravan 4 pers. €175 €175 €360 per week
Mobile home 6 pers. €225 €225 €525 per week
Gîte 2 pers. €125 €125 €300 per week

Camping Le Soustran

Frankrijk Limousin Corrèze Neuvic

Pellachal
19160 Neuvic

+31 (0)6 83 80 26 10
Duits, Engels, Frans, Nederlands
mei - half september

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.