Algemene gegevens

Staanplaatsen: 120
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 4 ha
Hoogte: 170 m

Camping Le Vaurette

Camping Le Vaurette in de Corrèze is een prachtige camping met verwarmd zwembad in het beschermd natuurgebied aan de oever van de rivier de Dordogne in de regio Limousin. Deze schaduwrijke, groene camping biedt overwegend kampeerplaatsen en enkele huuraccommodaties, welke afgebakend zijn. In de campingwinkel van camping Le Vaurette haalt u ’s ochtends een vers stokbrood en croissantjes. Heeft u geen zin om een avond te koken, dan biedt de snackbar of pizzeria vast uitkomst. Of drink een drankje met vrienden op het terras van de bar. Het prachtige verwarmde zwembad met peuterbadje biedt verfrissing. De allerkleinsten vermaken zich prima in de speeltuin, op de sportvelden of in de recreatieruimte. In het hoogseizoen verzorgt het animatieteam van camping Le Vaurette in Dordogne vele sport- en spelactiviteiten voor jong en oud.

Kamperen in de Corrèze

Camping Le Vaurette in de Corrèze ligt aan een kiezelstrandje aan de rivier de Dordogne. De ideale basis om te zwemmen, vissen, of zelfs te kanovaren. De Frans/Nederlandstalige leiding organiseert begeleide wandeltochten en er is mogelijkheid tot het huren van fietsen. In de directe omgeving van de camping vindt de sportieve vakantieganger voldoende uitdagingen. Raften, deltavliegen, rotsklimmen, mountainbiken, en noem het maar op. Maar ook voor cultuur bent u hier aan het goede adres. In de directe omgeving van camping Le Vaurette vindt u de mooiste dorpjes van Frankrijk waaronder Argentat, Beaulieu, Turenne, Carennac, Loubressac…. flaneer over de markten en proef de lokale producten. Bezoek de kastelen van Castelnaud en Montal en de ruines van de Tour de Merle, ontdek de grotten van Presque, Lacave, Padirac en Fage of maak een uitstapje naar het middeleeuwse stadje Rocamadour.

Camping Le Vaurette

Frankrijk Limousin Corrèze Argentat

Monceaux-sur-Dordogne, 19400 Argentat

+33 (0)5 55 28 09 67
Engels, Frans, Nederlands
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.