Algemene gegevens

Staanplaatsen: 19
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 450 m

Camping Moulin de Lacombe

Camping Moulin de Lacombe is een prachtige kleine camping voor natuurliefhebbers, die van rust, cultuur, sport en ontspanning houden. De camping is terrasvormig en kleinschalig. Er is een zwembadje, een kleine bar en jeu-de-boulebaan. Het terrein ligt op een mooie, historische locatie in een lieftallig dal dat wordt omzoomd door het riviertje la Glane de Malesse. Het is er fris en oorspronkelijk, bloemrijk en bosrijk met veel rivieren, vergezichten en glooiende heuvels. Er zijn achttien kampeerplaatsen beschikbaar en vier mooie huuraccommodaties. De huuraccommodaties variëren van luxe ingerichte tenten tot een leuke ouderwetse camper. De kampeerplekken zijn ruim en omgeven door groen.

Natuurcamping in Corrèze

Camping Moulin de Lacombe ligt bij Saint Geniez O’Merle, een dorpje in het zuiden van de Corrèze, grenzend aan de Dordogne en de Lot. Het ligt ver weg van de snelweg, diep in de heuvels en heeft de schoonste lucht van Frankrijk. Je kunt er prachtige natuurwandelingen en fietstochten maken. Het is een gebied waar kleine wegen en riviertjes het landschap bepalen. Het is ook een rustige streek waar het toerisme nog niet massaal heeft toegeslagen en je heerlijk kunt genieten van de schitterende natuur. Je zult ontdekken dat je kilometers lang kunt rijden zonder iemand tegen te komen.

We hebben een aantal opties voor Camping Moulin de Lacombe voor je op een rijtje gezet:

Camping Moulin de Lacombe

Frankrijk Limousin Corrèze Saint Geniez-O'Merle

Moulin de Lacombe, 19220 Saint-Geniez-ô-Merle

+33 (0) 58 70 60 40 3 / +316 22 79 26 72
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin mei - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.