Camping La Champagne

Camping La Champagne: een heerlijk relaxte kleine camping aan de oever van de Dordogne! Gelukkig, het bestaat nog! Een heerlijk rustige kleine camping met ongelooflijk grote plekken, direct aan de rivier de Dordogne in Frankrijk, en midden in prachtige ongerepte natuur. Het is dan ook niet voor niets dat Camping La Champagne is geklasseerd als Aire Naturelle, met 30 plekken, 2 mobile homes en 3 Safaritenten op een oppervlakte van 3 hectare! La Champagne is een plek waar je helemaal tot rust komt en waar genieten nog met een hoofdletter G geschreven wordt.

Grote kampeerplekken aan rivier

Nee, een zwembad met glijbanen en een disco hebben we niet voor U. Wat we wel voor U hebben zijn de grootste plekken van de regio, een kraakheldere rivier waar kinderen zich urenlang amuseren met dammen bouwen en visjes vangen, rust en ruimte om U heen, schaduw van fruit-en notenbomen, een gezellig klein caravan barretje aan het water, en een camping met een heerlijk relaxte vibe.

Natuur en authentieke stadjes

In de omgeving is er voor ieder wat wils; ruige natuur, schilderachtige stadjes, prachtig groene wandelpaden, uitdagende fiets mogelijkheden, spannende tochten naar watervallen, eeuwenoude kastelen en heerlijk eten.
Kom ook genieten van een van de mooiste gebieden van Frankrijk en van deze heerlijke kleine camping, zo eentje waar er nog maar zo weinig van zijn…

Camping direct aan de Dordogne

Camping la Champagne ligt direct aan de rivier de Dordogne in het departement van de Corrèze (19) in de regio Nouvelle Aquitaine. Dit is een prachtig groene heuvelachtige omgeving vol met rivieren, meren en uitgestrekte bossen, ten westen/zuidwesten van het Massif Central, een grote bergketen in het midden van Frankrijk. U vindt onze kleine camping aan de overkant van het dorpje Brivezac, gelegen tussen de twee pittoreske stadjes van Beaulieu sur Dordogne (op 5 km) en Argentat sur Dordogne (op 15 km), midden in ongerepte natuur aan de stille kant van de de Dordogne.

Schitterend wandelen en kanoën

U kunt in deze streek uitstekend terecht voor schitterende wandelingen, spannende kanotochten, fietstochten, (vlieg)vissen, kastelen, grotten, klimmen, deltavliegen, en binnen een straal van zo’n 30 km liggen 5 stadjes die op de officiële lijst van “mooiste dorpjes/stadjes van Frankrijk” voorkomen (Les plus beaux villages de France).

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping La Champagne voor je op een rij gezet:

Camping La Champagne
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Corrèze Brivezac

Lieu dit La Champagne, 19120 Brivezac

Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
half mei - oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe