Algemene gegevens

Staanplaatsen: 220
Huuraccommodaties: 179
Kampeerterrein: 12 ha
Hoogte: 315 m

FranceLoc Camping Les Hauts de Ratebout

Franceloc camping Les Hauts de Ratebout is een familiecamping in het zuidwesten van Frankrijk. De camping is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. Er is een prachtig zwembadcomplex met twee verwarmde buitenzwembaden, één verwarmd binnenzwembad en twee peuterbaden. En er zijn maar liefst drie waterglijbanen in dit zwemparadijs. Het is een internationale camping met jaarlijks heel veel Nederlandse gasten, genoeg vriendjes en vriendinnetjes voor de kinderen. Er is een leuk animatieteam en er worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals disco-avonden, voorstellingen en sporttoernooien. Deze camping verhuurt kampeerplekken geschikt voor kampeerders met tent en caravan, maar ook accommodaties zoals safaritenten en stacaravans.

Kamperen bij FranceLoc Camping Les Hauts de Ratebout in de Dordogne

Franceloc camping Les Hauts de Ratebout is gelegen in de Dordogne. De Perigord bevindt zich een grote rijkdom van historisch en cultureel erfgoed. Bezoek mooie steden als Montignac, Lascaux, Font-de-Gaume en Sarlat. Sarlat is een middeleeuwse stad en staat bekend om de kunst en geschiedenis, een bezoek aan deze stad is zeker de moeite waard. Verder kan je genieten van wandelpaden en kanotochten in de buurt van de camping. Huur een kano en bevaar een van de vijf rivieren van de Dordogne.

We hebben een aantal opties voor Camping Capfun Les Hauts de Ratebout voor je op een rijtje gezet:

Camping Capfun Les Hauts de Ratebout

Frankrijk Aquitaine Dordogne Périgord

Lieu dit Ratebout, 24170 Sainte Foy de Belves

+33 (0)5 53 29 02 10
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.